Conor McGregor paljasti yksityiskohtia karusta vammastaan, joka päätti UFC-jättiottelun

UFC-tähti Conor McGregor kehui oloaan loistavaksi käytyään jalkaleikkauksessa. Samalla irlantilainen selvitti vammansa yksityiskohtia.  

McGregor loukkasi vasemman jalkansa vakavasti viikonloppuna käydyssä jättiottelussa Dustin Poirieria vastaan. Kamppailu päättyi Poirierin voittoon teknisellä tyrmäyksellä jo avauserässä, kun McGregorin jalka kääntyi nilkan yläpuolelta luonnottomaan asentoon. 

– Sääriluun puhdas murtuma, joten ei ollut minun päiväni. Dustin, voit juhlia laitonta voittoasi ihan rauhassa, mutta et saanut (kehässä) mitään aikaan. Toinen erä olisi paljastanut kaiken, McGregor uhosi sosiaalisen median päivityksessään. 

– Leikkauksessa kaikki sujui suunnitelmien mukaan, kaikki meni täydellisesti ja oloni on loistava. Nyt käytän kuusi viikkoa kainalosauvoja ja sen jälkeen aloitamme uudelleenrakennuksen.   

McGregorin vamman vakavuus sekä toinen peräkkäinen tappio Poirierille ja kaikkiaan kolmas neljään viime otteluun ovat herättäneet epäilyksiä ex-mestarin kyvystä palata oktagoniin. UFC:n puheenjohtaja Dana White kuitenkin vannoi, että McGregorille on tarjolla isoja matseja toipumisen jälkeen. 

Lue myös:

    Videot

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja