Conor McGregorin valtava muutos arveluttaa – UFC-mestari täräytti suoraan, mitä ajattelee

Vapaaottelulegenda Conor McGregorin järisyttävä muodonmuutos on herättänyt epäilyksiä myös mahdollisesta dopingin käytöstä. Kääpiösarjan UFC-mestari Aljamain Sterling pohti nyt ääneen siitä, mitä McGregor "käyttää".

Conor McGregor on takonut valtavasti lihasmassaa sen jälkeen, kun hän oli viimeksi kehässä vuonna 2021. Irlantilainen taipui tuona vuonna kahteen otteeseen tappioihin Dustin Poirieria vastaan.

McGregorin muutos lihaskimpuksi on ollut niin silmiinpistävä, että tuon tuosta kun siitä on internetin syövereissä keskusteltu, esille on nostettu myös arvelut dopingista. Kääpiösarjan UFC-mestari Aljamain Sterling ei käyttänyt d-sanaa, mutta ei myöskään esittämässään kysymyksessä varsinaisesti kierrellyt.

– Käyn juuri nyt läpi hänen kuviaan. Tämä jätkä on lihaksikkaampi kuin koskaan. Haluaisin tietää, mitä hän käyttää, koska hänen käsivartensa ovat valtavat. Hänen päänsä, hänen rintansa, hän on revitty (englanniksi jacked). Hän näyttää kehonrakentajalta nykyisin, yhdysvaltalainen Sterling lämäytti YouTube-videossaan.

McGregor hyökkäsi Rogania vastaan

Muun muassa suosittu UFC-asiantuntijakommentaattori Joe Rogan on aiemmin esittänyt vihjailua siitä, että McGregor käyttäisi dopingia.

– Hän ottaa paitansa pois ja poseeraa jatkuvasti ja näyttää siltä kuin hänen kusensa sulattaisi Usadan (Yhdysvaltain antidopingjärjestö) kupin, Rogan päästeli The Joe Rogan Experience -podcastissaan. 

Rogan täydenteli, että McGregorin virtsa "polttaisi reiän" kyseisen kupin pohjaan.

McGregor vastasi hyökäten vihjailemalla puolestaan Roganin dopingin käytöstä. McGregor julkaisi sittemmin poistamassaan twiitissä kuvia paidattomasta Roganista ja heitti tämän "näyttävän siltä, että hänen kusensa sulattaisi hänen alushousunsa".

McGregor ei ole hetkeen otellut eikä ole myöskään ollut viime aikoina testauksessa.

Ohessa kaksi tuoreehkoa kuvaa McGregoria ja niiden alla otos heinäkuulta 2021, jolloin McGregor otteli viimeksi UFC:ssä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja