Mainos

Kouluampujan surmaama 6-vuotias Jacob sai supersankarin hautajaiset – paikalla Batman, Superman ja Ninja Turtle

Surijat pukeutuivat supersankareiksi eilen Etelä-Carolinassa Jacob Hallin hautajaisissa. Pikkupoika oli aina ollut kiinnostunut sankareista. Hän kuoli syyskuun lopussa saatuaan kuolettavan laukauksen kouluun hyökänneen teinin aseesta.

– Tämä päivä on Jacobin. Uskon todella, että hän innostuisi tästä kaikesta. Samalla kuitenkin tuntuu kuin hän ajaisi kanssani tätä Batmanin autoa, kertoo Batmanin asussa esiintynyt John Buckland kyynelten läpi.

Hautajaiset esitettiin suorana netissä ja paikalla oli paljon erilaisia sankarihahmoja.

– Poikamme Jacob Hall, jota ammuttiin Townvillen koulussa, kuoli tänään perheensä ympäröimänä Greenvillen lastensairaalassa, kerrotaan perheen lausunnossa eilen.

– Jacob tuli elämäämme kuusi vuotta ja neljä kuukautta sitten ja muutti kaiken täydellisesti. Hän osoitti meille miten rakastaa, nauraa ja hymyillä myös päivinä, jolloin emme sitä osanneet. Jumala antoi hänet meille ja pois hän lähti järjettömän teon seurauksena.

Summittaisen ampumisen uhri

Jacob Hall haavoittui jalkaansa viime viikolla Etelä-Caroliinassa, kun koulun entinen oppilas ajoi autollaan koulun aidan läpi ja alkoi summittaisen ampumisen.

Kaksi oppilasta ja yksi opettaja haavoittui. Myöhemmin ampujan isä löydettiin kuolleena läheltä koulua.

Jalkaan osunut laukaus repäisi auki Jacobin jalan päävaltimon ja hän taisteli hengestään sairaalassa useita päiviä. Hän kuoli viikonloppuna.

– Jacob oli uskomaton taistelija, mutta ei selvinnyt katastrofaalisesta verenhukasta, sanoo lääkäri Keith Webb lausunnossaan People-lehdelle.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.