Koulupoikaa iskettiin tappelussa saksilla kasvoihin

Verisessä välienselvittelyssä oli kyse seurustelusta tytön kanssa. Välienselvittelyn ydinjoukossa oli nelisen poikaa, joista kaksi on 14- ja 15-vuotiaita veljeksiä.

Helsingissä eilen päivällä virinneessä tappelussa loukkaantunutta koulupoikaa iskettiin saksilla. Iskut osuivat poliisin mukaan kasvoihin ja päähän.

Oppilaat selvittivät välejään väkivaltaisesti Helsingin Vuosaaressa kesken koulupäivän. Välikohtaus sattui Kallahden koulun alueen ulkopuolella maanantaina.

Kymppiluokkalainen kävi hoidattamassa vammojaan tapahtuman jälkeen Malmin sairaalassa, ja hän pääsi illalla kotiin. Uhri hakeutui itse sairaalaan paikattavaksi, eikä paikalle hälytetty ambulanssia.

Riita alkoi ilmeisesti kahden pojan erimielisyyksistä jo viikonlopun aikana, ja tilanne kärjistyi kouluviikon alussa välitunnilla. Välienselvittelyssä oli kyse seurustelusta tytön kanssa.

Välienselvittelyn ydinjoukossa oli nelisen poikaa, joista kaksi on 14- ja 15-vuotiaita veljeksiä. Molemmat ovat epäiltynä jutussa.

Poliisi tutkii niin sanottua päärikosta eli saksilla lyömistä törkeänä pahoinpitelynä. Lisäksi muun muassa paikalla ollut tyttö kokee tulleensa uhatuksi.

Poliisi kuulusteli tänään useita ihmisiä. Kuulustelut on tarkoitus saada päätökseen tämän viikon aikana.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat