Mainos

Koulumatkalla kuolleelle pojalle sytytettiin kynttilöitä – tällainen on Vihdin turmapaikka

0:52

Vihdin Olkkalantiellä menehtyneen kahdeksanvuotiaan pojan muistolle sytytettiin ensimmäiset kynttilät. Koulumatkalla ollut lapsi joutui tiellä kuorma-auton töytäisemäksi aamulla noin kello seitsemän jälkeen.

Poika käveli onnettomuuden sattuessa Olkkalantien pientareella, sillä paikalla ei ole kevyen liikenteen väylää. Onnettomuuspaikalta on noin kahden kilometrin matka Vihdin keskustaan.

MTV Uutisten tietojen mukaan lapsi joutui kulkemaan kouluun jalan, sillä alueelta ei ole järjestetty koulukuljetusta Vihdin kirkonkylälle.

Onnettomuuden syytä ei tiedetä

Pojan kanssa samaan suuntaan oli kulkenut noin 50-vuotias mieshenkilö kuorma-autolla. Vielä toistaiseksi tuntemattomasta syystä kuorma-auto oli osunut poikaan, jonka seurauksena poika oli lentänyt tien reunaan.

Alueella on 80 kilometrin tuntinopeusrajoitus, eikä tapahtumapaikalla ei ole nähtävissä jarrutusjälkiä. Tie on suora ja näkyvyyttä on satoja metrejä, mutta onnettomuus sattui aamuhämärän aikaan, eikä tietä ole valaistu.

Poliisin mukaan keli on ollut tapahtuma-aikaan pilvipoutainen ja tien pinta kuiva. Alkoholilla ei ole ollut osuutta asiaan.

Poliisi on suorittanut paikalla teknistä tutkintaa. Asiaa tutkitaan nimikkeillä liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja kuolemantuottamus. Asian osalliset ja silminnäkijät on puhutettu tapahtumapaikalla ja tutkinta jatkuu kuulusteluilla. Myös liikenneonnettomuuksien tutkijalautakunta on suorittanut onnettomuustutkintaa paikan päällä.

Onnettomuuspaikka kartalla:


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.