Kotiliesi: Marita Taavitsainen kertoo suhteestaan 15 vuotta nuorempaan Pasiin: ”Deittailemme, mutta kaikkea ei tarvitse määritellä"

Marita Taavitsaisen mukaan avioero oli helpotus.

VIDEO: Marita Taavitsainen ja Sami Helenius esittivät valssin Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman ensimmäisessä suorassa lähetyksessä.

Laulaja Marita Taavitsainen kertoo Kotiliesi-lehden haastattelussa avioerostaan ja uudesta suhteestaan.

Taavitsainen on tapaillut keväästä asti Pasia, joka on häntä 15 vuotta nuorempi. He tapasivat Kanariansaarilla ravintolassa, jossa Taavitsainen esiintyi ja Pasi työskenteli tarjoilijana.

Taavitsainen ei tällä hetkellä ole varma, seurusteleeko vai ei.

– Ehkä olen nyt tapaileva sinkku. Deittailemme, mutta kaikkea ei tarvitse määritellä heti.

Pasin kanssa on jo suunniteltu yhteisiä liiketoimia. Taavitsaisen mukaan Pasi on kätevä nikkaroimaan ja rakentamaan, kun taas hänellä itsellään on visuaalista silmää.

– Kun minä ajattelen jotain, Pasi on hetkessä jo toteuttanut visioni.

Taavitsaisen mukaan uuteen suhteeseen ei ollut helppo hypätä, sillä eroprosessi aviomies Tomi Natrista oli raskas. 10 vuoden avioliitto päättyi talvella.

Taavitsaisen mukaan eroon päädyttiin, koska hän ja Natri olivat keskenään liian erilaisia. Ympäri maata keikkaillessa arjen pyörittäminen oli hankalaa, eikä parisuhteelle juuri jäänyt aikaa. Taavitsainen kertoo tunteneensa jatkuvasti syyllisyyttä ja huonoa omatuntoa työstään.

Pitkään harkittu avioero oli Taavitsaisen mukaan helpottava, ja nyt hän tuntee olonsa vapautuneemmaksi ja voimakkaammaksi kuin koskaan.

Lähde:Kotiliesi

Lue myös:

    Uusimmat