Ulkomailta palannut Krista Siegfrids ei osallistu Talentin toiseen livelähetykseen – Erika Vikman paikkaa

Krista Siegfrids ei osallistu Talent Suomen toiseen suoraan livelähetykseen tulevana sunnuntaina. Hänen tilallaan tuomaristossa nähdään laulaja jälleen Erika Vikman. 

Talent Suomi -sarjassa nähdään ensi sunnuntaina 22. maaliskuuta toinen semifinaalilähetys. MTV on reagoinut suurten yleisötilaisuuksien järjestämiseen viranomaisten suositusten mukaisesti, ja koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi Talent Suomen suorat semifinaalilähetys toteutetaan ilman liveyleisöä.

Ulkomailta palannut Talent Suomi -tuomari Krista Siegfrids ei myöskään osallistu ohjelman edellisen jakson tavoin ohjelman toiseen suoraan livelähetykseen. Neljäntenä tuomarina HP Parviaisen, Ernest Lawsonin ja Jorma Uotisen rinnalla nähdään edelleen Erika Vikman.

– Otamme viranomaisten antamat ohjeet vakavasti ja huomioimme ne ohjelman tuotannossa. Kristan jääminen pois Talent Suomi -lähetyksestä on varotoimi, koska hän on oleskellut viime aikoina ulkomailla, eikä karanteeniaika ole ihan vielä täyttynyt, ohjelman vastaava tuottaja Hanna Kortti MTV:ltä kertoo.

– Krista on kyllä terveenä ja hyvävointinen.    

Talent Suomi MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat