Kosinta tuli Heidi Sohlbergille yllätyksenä: "En ihan odottanut, että se tuolla tulee"

Heidi Sohlberg rakastui täysin yllättäen - uusi miesystävä tuli niin sanotusti"puskista" 1:36
Heidi Sohlberg rakastui kesällä täysin yllättäen - uusi miesystävä tuli niin sanotusti "puskista"

Vuoden 2001 Miss Suomi Heidi Sohlberg kertoo kihlauksen tulleen yllätyksenä. 

Ex-missi Heidi Sohlberg paljastui eilisessä Masked Singer Suomi -jaksossa Fenix-hahmoksi. Tanssii Tähtien Kanssa -kauden viidenteen liveen vieraaksi saapunut Sohlberg kertoi kulisseissa saaneensa hyvää palautetta sarjasta. 

– Tämä on ollut hirveetä, että on joutunut monta kuukautta valehtelemaan, varsinkin lapsille, koska he eivät tienneet ollenkaan. Vasta eilen illalla, kun tuli ensimmäiset arvaukset, että se olen minä, he katsoivat minuun. Olen tosi huono valehtelemaan, joten he näkivät välittömästi, hän kertoo.


Sohlberg kertoi heinäkuussa löytäneensä elämäänsä uuden rakkauden. Rakas yllätti kosimalla naista yhteisellä lomamatkalla tuttava pariskunnan kanssa.

– Ollaan siitä tottakai puhuttu. Näillä kilometreillä, kun löytää tuollaisen ihmisen, niin ei siinä ruveta kymmentä vuotta olemaan kihloissa ja sitten vasta tekemään tommosia ratkaisuja. Ollaan silleen puhuttu jo tulevaisuudesta, että tuntuu hyvältä. Silti tottakai se oli yllätys, en ihan odottanut että se tuolla tulee. Ihanaa, hän kertoo. 

Sohlberg kertoi aiemmin MTV Uutisille, ettei hänen uusi rakkaansa ole julkisuudessa, joten hänkään ei paljasta miehen henkilöllisyyttä. Sen Sohlberg kuitenkin kertoi, että tunteet syttyivät nopeasti.

– Sanotaan, että hän (miesystävä) tuli puskista elämääni ja se oli menoa kertaheitolla, onnellinen Sohlberg kommentoi MTV Uutisille.

Samassa yhteydessä Sohlberg paljastaa, että rakkaus löytyi deittisovelluksien ulkopuolelta.

– Tää ei ole mikään Tinder-mies. Hän tuli ihan muita reittejä elämääni, hän paljastaa.

Lue myös:

    Uusimmat