Mainos

Koruliike ryöstettiin elokuvatyyliin Las Vegasissa – smokkipukuiset ja eläinnaamareihin piiloutuneet varkaat lekoilla sisään

Yhdysvalloissa Las Vegasissa ryöstettiin kuuluisan Bellagio-hotellin aulassa sijaitseva koruliike. Asiasta kertovat useat yhdysvaltalaismediat.

Las Vegas Review Journalin haastatteleman poliisin mukaan ryöstö oli kuin elokuvista.

Kolme ihmistä, pukeutuneena ilmeisesti tummiin pukuihin tai smokkeihin ja eläinnaamareihin tunkeutuivat kauppaan aikaisin lauantaina paikallista aikaa. Uutistoimisto AFP:n tietojen mukaan koruliikkeeseen päästiin käyttämällä lekoja.

– Se oli kuin elokuvista, ihan hullua, toteaa lehdelle poliisi Michael Rodriguez.

Ryöstäjät saivat haltuunsa useita koruja ja lähtivät pakoon. Pakomatkalla varkaat hylkäsivät naamionsa.

Ensiksi hätäkeskus sai myös ilmoituksen ammuskelusta paikan päällä, koska ihmiset luulivat kuulleensa ammuskelua. Tämä osoittautui myöhemmin vääräksi tiedoksi. Ääni tuli poliisin mukaan luultavimmin siitä, kun varkaat hajottivat liikkeen ikkunan ja näytekaapit lekoilla.

Poliisi on ottanut kiinni useita ihmisiä kuulustelua varten, mutta poliisi ei ole kertonut ovatko kiinniotetut epäiltyjä tekijöitä. Poliisin mukaan tutkinta jatkuu yhä.

Samoihin aikoihin Las Vegasissa oli käynnissä piiritystilanne, kun bussissa tapahtui ammuskelu, joka johti yhden ihmisen kuolemaan. Tapaukset eivät viranomaisten mukaan liity toisiinsa. 

Twitterissä levisi ryöstöstä myös kuvia, jossa kenties näkyy yksi varkaista puvussa ja pinkissä possumaskissa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.