Mainos

Korppujalat pehmeiksi! Hae mukaan kuorintasukkien testiryhmään

Talven jäljiltä korpunkuivat ja karheat kantapäät kaipaavat hoitoa. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä testaamaan Footner-kuorintasukkaa, joka poistaa kuollutta ihosolukkoa ja kovettumia. Lopputuloksena ovat sileät kantapäät ja terveen näköiset jalat.

Pakkastalven jälkeen jalat ovat monilla erityisen kuivat. Jalkapohjiin kohdistuva hankaus, paine tai muu ärsytys on yleinen syy kuolleen ihosolukon kertymiseen. Kuiva ja paksu iho saattaa halkeilla ja siten olla myös kivulias.

Tähän varsin yleiseen ongelmaan on mahdollista saada apua kuorintasukista, jotka kuorivat pois kuollutta ihosolukkoa.

Footner-kuorintasukkien teho perustuu menetelmään, jossa sukkien sisältämät ainesosat pehmentävät kuolleiden ihosolujen välistä liitosta käynnistäen luonnollisen kuoriutumisprosessin. Sukan sisällä oleva hoitava geeli sisältää muun muassa manteli-, glykoli- ja kuorivia AHA-happoja, joita käytetään yleisesti myös kosmetiikassa.

Kuorintasukkia pidetään jaloissa kerralla 60 minuuttia. Käsittelyn jälkeen kuiva ja kuollut iho alkaa kuoriutua itsestään noin 5–10 päivän kuluttua. Kuoriutuvaa ihoa ei suositella rasvattavan, sillä rasvaaminen heikentää kuorivaa vaikutusta. Hoidon jälkeen iho on pehmeämpi, sileämpi ja kimmoisampi. Käsittelyn voi halutessaan uusia aikaisintaan kolmen viikon päästä.

Testiryhmään haetaan 100–150 henkilöä, jotka kärsivät kuivista jaloista. Huomioithan, että Footner-sukkia ei suositella raskaana oleville tai imettäville, koska silloin iho saattaa olla herkempi kuin normaalisti. Diabeetikkojen tulee kysyä lääkärin neuvoa ennen tuotteen käyttämistä sen sisältämien AHA-happojen vuoksi.

Lue lisää Footner-kuorintasukkien tarkemmista käyttöohjeista täältä.

Testiryhmään voi hakea keskiviikkoon 28.3.2018 asti. Testiryhmään valittuihin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti ja heille lähetetään postitse testipakkaus (arvo noin 19 euroa). Testin jälkeen testaajia pyydetään vastaamaan sähköisen linkin kautta kysymyksiin koskien sukkien käyttökokemusta. Testi ja testivastaukset tulee tehdä huhtikuun aikana. Testiryhmään valituille toimitetaan tarkemmat ohjeet hakuajan päätyttyä.

Testiryhmän haku on päättynyt – kiitos kaikille hakijoille. Testiryhmään valittuihin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja