Koronavirusta sairastava prinssi Charles tapasi useita julkisuuden henkilöitä – nämä tähdet kuninkaallinen tapasi hiljattain

3:38
Prinssi Charles täytti 70 vuotta marraskuussa 2018 – myös hän kuuluu koronan riskiryhmään

Prinssi Charles, 71, on saanut positiivisen testituloksen koronaviruksesta. Hän on tavannut useita henkilöitä lähiviikkojen aikana.

Britannian prinssi Charlesillatodettiin koronavirus.  The Sun -lehden tietojen mukaan Charlesilla on lieviä oireita ja hänen yleisvointinsa on hyvä. Charlesin vaimo herttuatar Camilla, 72, oli saanut testistä negatiivisen tuloksen. Herttuapari on tällä hetkellä eristyksessä kotonaan Skotlannissa ja Charlesin kerrotaan työskennelleen kotoaan käsin normaaliin tapaan viime päivien ajan.

Aktiivinen prinssi on ennättänyt tavata viime viikkoina paljon ihmisiä, kuten kuninkaallisen työhön kuuluu.

Prinssi Charlesin viimeisin julkinen esiintyminen tapahtui 12 maaliskuuta Mansion housessa Lontoossa. Tuolloin hän myös tapasi äitinsä kuningatar Elisabetin.

Ennen tätä prinssi tapasi useita julkisuudesta tuttuja henkilöitä. 11 maaliskuuta mies osallistui tapahtumaan Lontoossa, jossa hän tervehti useita henkilöitä ilman kättelyä. Tuolloin hän tapasi muun muassa näyttelijä Pierce Brosnanin ja Rolling Stones -yhtyeestä tutun Ronnie Woodin.

Britanniassa on oltu koronaviruksen levitessä huolissaan etenkin kuningatar Elisabetista ja prinssi Philipistä, vaikka myös maan tuleva kuningas prinssi Charles kuuluu ikänsä puolesta riskiryhmään.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja