Koronapandemia sai Kaunarit-tähden mietteliääksi – listasi liudan positiivisia asioita karanteenista

Korona pähkinänkuoressa – Tämä kaikki sinun täytyy tietää viruksesta 1:55
Tämä kaikki sinun täytyy tietää koronaviruksesta

Kauniit ja rohkeat -sarjan tähti Jacqueline MacInnes Wood tahtoo nähdä koronan aiheuttamassa kotoilussa myös valoisia puolia.

Maailmalla jylläävä koronaviruspandemia on saanut myös Kauniit ja rohkeat -sarjan tähden Jacqueline MacInnes Woodin mietteliääksi.

Vaikka liikkumisrajoitukset ja kotona vietetyt päivät ovat saaneet monet turhautumaan, kertoi kaunotar Instagram-tilillään pohtineensa positiivisia puolia karanteenissa omalta osaltaan. Kuvassa MacInnes Wood poseeraa poikansa kanssa.

– Olen saanut olla perheeni kanssa, järjestellä asioita, johon ei ole ollut aiemmin aikaa ja syödä ruokia, jotka ovat olleet pidemmän aikaa kaapin perällä – ja se on osoittautunut maukkaaksi! MacInnes Wood kirjoitti ja paljasti käyttäneensä ajan hyväksi myös toisella tapaa.

– Olen opetellut uusia juttuja, kuten salsan tanssimista, italiaa ja uusia reseptejä.

Steffy Forresterin roolista tuttu MacInnes Wood nauttinee ajastaan perheensä parissa erityisen paljon todennäköisesti siksi, että hänellä ja hänen puolisollaan Elan Ruspolilla on vuoden ikäinen poika.

Rise Harlen Ruspolin ensimmäisiä syntymäpäiviä juhlittiin maaliskuun alkupuolella.

Tuore äiti esitteli jo ennen pandemiaa Instagram-seuraajilleen myös treenivinkin, joka toimii kotioloissa, jos ja kun kuntosalille ei pääse.

Tähti näytti videolla, kuinka hän treenasi ylävartaloaan käyttäen painonaan hyppykiikun istuimessa istuvaan poikaansa.

– Minulla on kotivideo isästäni, joka treenasi minun ollessani vauva pitäen minua hyppykiikussani. Ja nyt minä treenaan pitäen poikaani hyppykiikussa, MacInnes Wood paljasti.

– Ymmärrän isääni täysin! Mikä upea treeni käsivarsille, ja lisäksi hän rakastaa sitä, hän lisäsi vielä päivityksensä lopuksi.

Kauniit ja rohkeat MTV3-kanavalla maanantaista torstaihin kello 16.30 ja perjantaisin kello 16.

Lue myös:

    Uusimmat