"Koronahulluus" ja salaliittoteoriat leviävät: Ihmiset alkaneet tuhota arvokasta ja kriittistä omaisuutta myös Euroopassa

4:23
Video: Tällainen on puhuttu koronan vasta-ainetesti

Sosiaalisessa mediassa leviää nyt kulovalkean tavoin salaliittoteoria, jolla vaikuttaa olevan huolestuttavia seurauksia.

Teorian mukaan 5G-verkkoteknologia olisi koronaviruspandemian takana. Teorian mukaan 5G-tukimastojen lähettämä säteily haittaisi ihmisten immuunijärjestelmää, josta seuraisi alttius tautien puhkeamiseen.

Aftonbladet kertoo mm. näyttelijä Woody Harrelsonin levittäneen teoriaa. Facebookissa on satoja ryhmiä, joiden mukaan 5G-teknologia aiheuttaisi tai pahentaisi koronaviruspandemiaa.

Tilanne on johtanut suoranaiseen hulluuteen, sillä jotkut ihmiset ovat nyt alkaneet polttaa ja tuhota 5G-mastoja koronan ehkäisemiseksi. Juuri nämä samaiset mastot ovat itse asiassa yhteiskunnan tukijalka poikkeustilanteessa.

Britanniassa on raportoitu jo yli sadasta 5G-verkkoon kohdistuneesta ilkivallanteosta. Myös hollannissa 5G-mastoja on vaurioitettu tarkoituksellisesti.

Erikoisen salaliittoteorian uskotaan saaneen alkunsa siitä, että Wuhan oli ensimmäinen kaupunki Kiinassa, joka alkoi laajentaa 5G-verkkoja. Koronaviruksen alkupisteenä pidetään juuri Wuhania.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja