Koripallolegenda Dennis Rodmanin tytär ennätystenkirjoihin – "Kuin toisesta maailmasta"

Koripallolegenda Dennis Rodmanin 18-vuotias tytär Trinity varattiin kaikkien aikojen nuorimpana Yhdysvaltain jalkapallosarja NWSL:ään.

Trinity Rodmanin varasi Washington Spirit keskiviikkona järjestetyssä tilaisuudessa. Hän on erittäin lupaava jalkapalloilija, joka on pelannut Yhdysvaltain alle 20-vuotiaiden maajoukkueessa. Yliopistotasolla Rodman ei ehtinyt pelaamaan otteluakaan, sillä kausi siirtyi koronapandemian vuoksi.

– Toiseksi tuleminen ja huippujoukkueeseen pääseminen on kuin toisesta maailmasta. En olisi voinut pyytää yhtään enempää, Rodman sanoi ESPN:lle.

Trinity Rodman loisti viime vuoden maaliskuussa pelatuissa Pohjois- ja Väli-Amerikan mestaruuskisoissa tehden yhdeksän maalia. Yhdysvallat voitti turnauksen ja Rodman teki finaalissa kaksi maalia.

Dennis Rodman muistetaan erityisesti Chicago Bullsin paidasta 90-luvulta, jolloin joukkue voitti NBA:n kolmesti peräkkäin.

– Hän oli upea urheilija ja olen perinyt hänen geenit. Olen kuitenkin innostunut siitä, että tulen kuuluisaksi Trinity Rodmanina enkä vain hänen tyttärenään, Rodman sanoo.

Myös Trinityn veli DJ Rodman on perinyt isänsä geenit. Hän seuraa isänsä jalanjälkiä ja pelaa koripalloa yliopistotasolla. Varaustilaisuuden ensimmäisenä varattiin 22-vuotias Emily Fox. Hänet varasi Racing Louisville.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja