Koomikko tylyttää miehiä, jotka lähettelevät rivoja kuvia: "Ainoa keino, jolla saat naisen katsomaan peniskuvaasi kauemmin kuin kaksi sekuntia, on..."

Skottikoomikko vitsailee peniskuvia lähettelevien miesten kustannuksella.

Peniskuvan lähettelystä seuraa miehelle harvoin mitään hyvää. Harva nainen nimittäin ilahtuu saadessaan pyytämättä härskin kuvan. Lue esimerkiksi: Peniskuva tuli pyytämättä ja yllättäen – naiselta miehisen itsetunnon murskaava vastaus

Esimerkiksi MTV:n naisraati oli vahvasti sitä mieltä, ettei peniskuvista kiihotu kukaan. Tätä mieltä on myös skottikoomikko Gary Meikle, jonka tilitystä aiheesta on katsottu Facebookissa jo yli 190 000 kertaa.

"Mikä niitä miehiä vaivaa, jotka edelleen lähettävät pyytämättä peniskuvia? He ovat varmaan niitä samoja miehiä, jotka kulkevat pubeissa kehuen, että: 'Makasin viiden naisen kanssa tänä viikonloppuna, yksikään heistä ei saanut orgasmia, koska mitä väliä?'", Meikle aloittaa tilityksensä.

Mies huomauttaa, että jos naiset haluaisivat vain penistä, he kyllä saisivat sitä koska tahansa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

"Tiedän, että olet ylpeä siitä, mutta en silti koske siihen"

Meikle kertoo ystävästään, jolle usein lähetellään intiimejä kuvia. Ystävä vertaa peniskuvia lähetteleviä miehiä kissaansa.

"Vähän kuin se, kun kissani tuo kotiin kuolleen linnun. Tiedän, että olet ylpeä siitä, mutta en silti koske siihen", ystävä on todennut.

Tylytys jatkuu: Meikle ihmettelee miehiä, joille simppeli "hei"-viesti tarkoittaa sitä, että nainen haluaa nähdä heidän peniksensä. Koomikko haluaa muistuttaa, että vaikka kuva aiheuttaa naisessa kuvotusreaktion, hän ei kuitenkaan poista sitä.

"He lähettävät sen ystävilleen ja ryhmäkeskusteluihin, ja he purkavat peniksesi osiin: koon, pituuden, muodon, ei väliä... Sen jälkeen tulee kuva kasvoistasi, ja kaikki toteavat, että 'joo, hän näyttää karmivalta hullulta'."

VIDEO: Näin suomalaiset miehet lähestyvät naisia yöelämässä. (Artikkeli jatkuu videon alla.)

"Ainoa keino, jolla saat naisen katsomaan peniskuvaasi kauemmin kuin kaksi sekuntia, on..."

Mies vakuuttaa, ettei kukaan itseään kunnioittava nainen ole saanut peniskuvaa ja ajatellut, että kyseessä on hänen unelmiensa mies.

"Ainoa keino, jolla saat naisen katsomaan peniskuvaasi kauemmin kuin kaksi sekuntia, on jos kirjoitat sen kylkeen pankkitunnuksesi ja tilinumerosi", koomikko vitsailee.

Peniskuvaa hyvänä ideaa pitävälle miehelle Meiklella ei olekaan mitään hyvää sanottavaa.

"Sinun täytyy olla niin tyhmä, että joudut katsomaan peiliin, kun laitat kuulokkeita korviisi. Jos maalaisjärki olisi hyytelöä, sinulla ei olisi tarpeeksi tehdäksesi hamsterille liukuvoidetta", Meikle tylyttää.

Lähde: Facebook

Lue myös:

    Uusimmat