Koomikko Robin Williams: Tämä on paras asia avioliitossa

Naimalupa-elokuvassa Robin Williams esittää omalaatuista pastoria, joka panee nuoren parin koville. – Olen oppinut (avioliitossani) sen, että minulla on vielä opittavaa, Williams on todennut.

AVA Elokuvana nähtävä Naimalupa on komedia umpirakastuneesta nuoresta parista, joka joutuu avioliittokurssille, ennen kuin pappi suostuu vihkimään heidät.

Elokuvassa pastoria esittävä Robin Williams, 61, on vitsaillut, että elokuvassa nähdyn kurssin sijaan avioon hinkuvien tulisi pärjätä Selviytyjät-tyyppisessä ohjelmassa.

– Mielestäni ideana olisi, miten oikeasti selvitätte ongelmia yhdessä. Yhdessä eläminen on hyvin mielenkiintoinen asia. Moni pari muuttaa yhteen ennen avioitumista ja avioituessaan he toteavat tietävänsä, miten homma toimii.

Williamsin mielestä yksinkertaisin aviotesti olisi selvittää, mitä pari tietää toisistaan.

– Muistan, kun elokuvassa Good Will Hunting puhuimme asioista, jotka tekevät ihmisen hulluksi, mutta samalla niitä rakastaa. Kun todella vietät aikaa jonkun seurassa pitkään, saat tietää asioita. Paras asia avioliitossa on toiseen tutustuminen, ja naisen tuntemaan oppiminen on elinikäinen tehtävä, Williams sanoo.

Williamsin mukaan rehellisyys on hyvän avioliiton salaisuus. Mies on ollut aviossa kolmesti: ValerieVelardin kanssa vuosina 1978–1988, Marsha Garces Williamsin kanssa 1989–2008; ja SusanSchneiderin kanssa vuodesta 2011 eteenpäin.

– Opin (avioliitostani Garces Williamsin kanssa) sen, että minulla on vielä opittavaa. Mielestäni se on melko jännittävää.

AVA Elokuva: Naimalupa la klo 20.00! Klo 22.00 nähdään lauantaina AVA Elokuva: Terminaali.


AVA/Maria Aarnio

Kuvat: Elokuvasta

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja