Mainos

Koomasta heränneeltä pojalta kysyttiin, missä tämän isä on – vastaus yllätti täysin

8-vuotias Landon heräsi koomastaan vastoin kaikkia odotuksia. Hän väitti kohdanneensa kuolleen isänsä "tuonpuoleisessa".

Kesällä 1997 Julie Kemp perheineen joutui pahaan auto-onnettomuuteen. Kempin mies Andy menehtyi välittömästi, ja parin 8-vuotias Landon-poika loukkaantui kolarissa vakavasti. Hänet saatiin sairaalaan, mutta poika kuoli ja elvytettiin eloonjäämiskamppailun aikana useita kertoja. 

Landonin uskottiin kuolevan; äidille kerrottiin, että pojalla olisi vakava aivovaurio, jos hän jäisikin henkiin.

Landon vaipui koomaan. Kemp rukoili poikansa puolesta – tämä oli kaikki, mitä hänellä oli jäljellä.

Kaksi viikkoa myöhemmin Landon heräsi koomastaan vastoin kaikkia odotuksia. Lääkäreiden hämmästykseksi ennustettua massiivista aivovauriota ei ollutkaan.

Kemp iloitsi poikansa heräämisestä, mutta tiesi, että tälle täytyisi vielä kertoa isän kohtalosta. Kemp aloitti kertomisen kysymällä pojalta, tiesikö tämä, missä hänen isänsä on. Landonin vastaus yllätti.

– Kyllä, tiedän, missä hän on. Näin hänet taivaassa, poika vastasi.

Poika väitti käyneensä taivaassa kolmesti, ja saaneensa luvan palata takaisin maan päälle.

"Hän ei tiennyt, että olimme menettäneet kaksi lasta"

Nyt, 20 vuotta myöhemmin, Landon muistaa edelleen tavanneensa isänsä, mutta myös tämän aiemmin autokolarissa menehtyneen ystävän, Olan Palmerin, sekä ystävän vuosia aiemmin menehtyneen lapsen, Neilin, tuonpuoleisessa.

– Muistan, että seisoimme kaikki neliömuodostelmassa. Kukaan meistä ei sanonut sanaakaan toisille, me vain seisoimme siinä, Landon kuvaili uskonnollisen CBN-sivuston haastattelussa.

Kokemuksensa jälkeen Landon paljasti äidilleen kohdanneensa kokemuksensa aikana myös kaksi lasta. Hän kertoo tunteneensa, että lapset ovat hänen sisaruksiaan. Ennen Landonin syntymää Kemp oli saanut kaksi keskenmenoa.

– Emme olleet koskaan jakaneet tätä asiaa Landonin kanssa. Hän ei tiennyt, että olimme menettäneet kaksi lasta ennen häntä, äiti kertoo.

Nyt kokemuksensa ravistama Landon elää vahvasti uskovaisena.

– Tiedän, että enkeleitä on. Tiedän, että taivas on olemassa, mies kertoo.

Niin sanotuilla rajakokemuksilla on yllättävän paljon yhteistä. Belgialaisselvityksessä kävi ilmi, että kuoleman kokeneista henkilöistä 69 prosenttia oli nähnyt kirkkaan valon, ja 64 prosenttia oli ollut vuorovaikutuksessa ihmisten tai henkien kanssa.


***

0:35

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.