Koomassa olleen naisen koko elämä varastoitiin vuokravarastoon – tavarat myytiin vahingossa pois: "Siinä oli kaikki, mitä omistan"

Arizonalainen Stephanie menetti koko omaisuutensa vuokravarastoyrityksen virheen takia. 

Arizonalainen Stephanie Sorbie aikoo haastaa varastoja vuokraavan yrityksen oikeuteen. Nainen menetti koko omaisuutensa, kun hänen tavaransa sisältänyt varasto myytiin vahingossa.

Stephanie syyttää tapaukesta vuokravarastoyrityksen mokaa.

Varastoi omaisuutensa vuokravarastoon, joka myytiin

Ongelmat alkoivat, kun Stephanie sai infektion, joka paheni pahenemistaan. Osia hänen kehostaan piti poistaa, ja Stephanie vaivutettiin koomaan. Nyt nainen on pyörätuolissa.

Muun muassa terveysongelmien vuoksi Stephanie oli pannut omaisuutensa vuokravarastoon. Mukana oli tavaraa noin 12 000 dollarin arvosta. Stephanie kertoo maksaneensa varaston hinnan joka kuukausi puolen vuoden ajan.

Kun hän eräänä päivänä meni hakemaan tavaroita varastolta, häntä odotti yllätys: se oli tyhjä. Tavarat oli myyty.

"Olin hysteerinen"

Varaston mukana menivät Stephanien tärkeät muistot.

– Olin hysteerinen. Siis missä tavarani ovat? Siinä oli kaikki, mitä omistan, Stephanie kuvaa.

– Kaikki muistoesineeni, kaikki tavarat, joita äitini oli minulle lähettänyt, ne pikkuiset rihkamahelyt, joita minä ja mieheni olimme antaneet toisillemme vuosien varrella, kuvat, kaikki kuvani, nainen listaa menetyksiään.

Aviomiehellä on Alzheimerin tauti

Tapaus on erityisen kipeä siksi, että Stephanien miehellä on Alzheimerin tauti.

– Mieheni ei enää edes tiedä, kuka olen, murtunut nainen kuvaa.

Stephanie kertoo saaneensa takaisin vain pienen laatikon, joita ei saatu kaupaksi.  Kuvalaatikossa oli Stephanien onneksi yksi miehen hänelle ostama lahja: pieni enkeli, joka säästyi myynniltä.

– Se on ainoa muistoesine, joka minulla on jäljellä miehestäni.

Haastaa yrityksen oikeuteen

Stephanien mukaan hän sai aluksi varastonumeron 1209, joka oli kuitenkin jo varattu. Varasto vaihdettiin numeroon 1217. Stephanie uskookin omaisuutensa myynnin sattuneen siksi, ettei työntekijä kirjannut muuttunutta varastonumeroa mihinkään.

Korvauksena tapahtuneesta Stephanie kertoo saaneensa takaisin 460 dollaria vuokrakuluja. Nyt nainen haastaa varastoa vuokranneen U-Haul-yrityksen oikeuteen.

Stephanien asianajajan mukaan on epätodennäköistä, että tavaroita saadaan takaisin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja