KooKoo nousi sarjakakkoseksi – tämä hurja kymmensekuntinen Kuopion illan kohokohtana

KooKoo tekee 3-3 maalin 1:14
Radek Koblizekin osuma nostaa KooKoon jatkoajalle.

KooKoo haki kaksi pistettä SM-liigan ottelusta tiistaina Kuopiosta lukemin 4–3, kun se kukisti KalPan voittomaalikilpailussa. Varsinaisella peliajalla joukkueet mättivät maaleja vuorotahtiin.

Ottelun ensimmäinen erä oli KalPan. KooKoo ei ehtinyt kuopiolaisten kyytiin, kun nämä runnoivat tulostaululle 2–0-johdon.

Ensin Tuomas Kiiskinen osui ylivoimalla Jaakko Rissasen ja Aapeli Räsäsen näyttävän syöttelyn päätteeksi vajaan kolmen minuutin kohdalla.

Upean ylivoimamaalin voit katsoa alta.

KalPa tekee 1-0 maalin ylivoimalla 1:14

Miikka Pitkänen tuplasi KalPan johdon erän puolivälin jälkeen. Osuma oli Pitkäselle kauden kymmenes.

KooKoo tuli toisessa erässä kuitenkin pikavauhtia tasoihin. Joose Antosen tykki lauloi vajaan kahden minuutin kohdalla, eikä Connor Lacouvee KalPan maalilla ehtinyt väliin.

Vain kaksi minuuttia edellisestä puolustaja Sam Lofquist paukutti ranteella etukulmasta verkkoon.

KalPa nousi uudelleen johtoon ylivoimalla uskomattoman tapahtumasarjan päätteeksi.

KooKoo pääsi alivoimalla ylivoimahyökkäykseen, mutta Lacouvee esti jo varmalta näyttäneen maalin. Vastahyökkäyksestä KalPa porhalsi vauhdilla maalille, ja lopulta Aleksi Klemetti suti kiekon maaliin.

Voit katsoa huiman kymmensekuntisen alla olevalta videolta.

KalPa tekee 3-2 maalin ylivoimalla 1:36

Kolmannen erän alku oli jälleen KooKoon. Radek Koblizek pääsi puoliksi karkuun Kim Strömbergin syötöstä ja laukoi tasoituksen.

Enempää maaleja ei varsinaisella peliajalla nähty, ja kun jatkoaikakin päättyi maalittomana, piti ratkaisua etsiä voittomaalikilpailusta.

Ratkaisevan osuman upotti KooKoon Teemu Rautiainen. KooKoosta osuivat myös Koblizek ja Ville Meskanen.

KooKoo nousi voittonsa ansiosta sarjakakkoseksi kaksi pistettä johtavan TPS:n perässä. KalPa 11:ntenä.