Mainos

Kontulalainen suomalaisräppäri sai uskomattomalta kuulostavan mahdollisuuden – pääsi tapaamaan Barack Obamaa: "Hän vaikutti todella..."

Suomalainen räppäri Hassan Maikal pääsi tapaamaan Yhdysvaltojen entisen presidentin, Barack Obaman.

23-vuotias helsinkiläinen rap-artisti Hassan Maikal valittiin 300 muun eurooppalaisen nuoren vaikuttajan mukaan Berliiniin Obama Foundationin verkostoitumistilaisuuteen.

Viime viikonloppuna järjestetyssä tapahtumassa nuoret pääsivät tutustumaan toisiinsa. Yhdysvaltojen entinen presidenttiBarack Obamaoli myös itse paikalla järjestönsä tilaisuudessa.

Maikal pääsi tapaaman miestä muiden nuorten joukossa.

– Hän vaikutti todella rennolta. Vaikutti ihan minun enoltani. Mukava maanläheinen kaveri, mies kertoo.

Obama Foundation -järjestön tiedotteessa kerrotaan, että entinen presidentti halusi kuulla tapahtumassa nuorilta vaikuttajilta oman alueensa vaikeuksista, huolista ja mahdollisuuksista. Hän myös vastasi tapahtumassa nuorten esittämiin kysymyksiin.

Maikal on helsinkiläinen vaikuttaja, joka tekee musiikin lisäksi myös YouTube-videoita.

– Se avarsi näkemystäni paljon. Minä nuori Kontulasta päädyin Berliiniin isojen vaikuttajien yhteisöön puhumaan omasta ympäristöstäni. Minulla on ollut yksinäinen fiilis vaikuttajana omassa yhteisössäni. Tuolla tajusin, että on paljon nuoria, joilla on sama näkemys ja halu vaikuttaa omiin yhteisöihin, Maikal kertoo.

 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja