Barack Obama heitettiin kerran ulos Disneylandista tupakoinnin takia: "Olin kapinallinen"

Obama heitettiin ulos Disneylandista 2:48

Barack Obama muisteli hetkeä, jolloin hänet saatettiin ulos Disneylandista teini-ikäisenä tupakoinnin takia. 

Yhdysvaltojen entinen presidentti Barack Obama esiintyi hiljattain Kaliforniassa demokraattien kongressikandidaattien vaalitilaisuudessa. Tapahtumassa Obama avautui nuoruudestaan ja muisteli tapausta, jolloin hänet heitettiin ulos Disneylandista Kool & The Gang -yhtyeen konsertin jälkeen tupakoinnin takia.

Obama kertoi tilaisuudessa olleensa häpeissään käytöksestään.

– Nämä olivat tupakoita, ihmiset. Kauhea asia, mutta siihen aikaan olin teini, olin kapinallinen, Obama muisteli tilannetta.

– Sitten kaksi erittäin suurikokoista Disneylandin poliisia tulevat luoksemme ja sanovat: "Herra, tulisitteko mukaamme?" ja sitten he saattoivat meidät ulos Disneylandista. Tämä on tositarina. Minut potkaistiin ulos maagisesta valtakunnasta. 

Obaman puhe on herättänyt runsaasti reaktioita Twitterissä. Useat kommentoijat ihailevat entisen presidentin inhimillisyyttä ja maanläheisyyttä.

– Obama kertomassa tarinaa siitä, kuinka hänet potkittiin ulos Disneylandista teini-ikäiseän tupakoinnin takia on varmaankin inhimillisin asia, mitä olen koskaan kuullut poliitikolta. 

Walt Disney Companyn toimitusjohtaja ja puheenjohtaja Robert Iger kommentoi myös Twitterissä lauantaina 8. syyskuuta, että Obama on aina tervetullut takaisin teemapuistoon, kunhan hän ei vaan polta tupakkaa. 

Lue myös:

    Uusimmat