Kontinen ja Peers debytoivat Suomessa huomenna – huippunelinpeliä tarjolla Talissa

Henri Kontinen ja hänen australialainen nelinpeliparinsa John Peers ovat valloittaneet maailman tenniskenttiä, mutta Suomessa kaksikko esittäytyy ensi kerran vasta huomenna Talin tenniskeskuksessa Helsingissä.

Kontinen ja Peers ovat HVS-Tenniksen riveissä raskaansarjan vetonauloja Tennisliigan huomisella sarjakierroksella, sillä pari pitää nelinpelin maailmanlistan kärkipaikkaa.

Luulisi, ettei ykkösparilla ole maailmankiertueella muuta kuin hävittävää. Kontinen ei näe asetelmaa mustavalkoisena.

– Maailmanlistan ykkösenä on puolustettavaa ympäri vuoden, mutta ei sitä ajattele sillä tavalla. Vaikka pelaisi kuinka hyvin, ei aina voi voittaa, Kontinen järkeilee.

Kontinen ja Peers kuittasivat lokakuun alun Kiinan-kiertueelta jättipotin. Pari voitti niin Kiinan avoimet kuin Shanghain Masters-turnauksenkin.

Tennisliigan ottelu on mukava välipala ennen ATP-kiertueen jatkoa. Kontinen ja Peers jatkavat Suomesta ulkomaille ylihuomenna, ja ohjelmassa ovat turnaukset Baselissa, Pariisissa ja Lontoossa.

– Pariisin jälkeen saa huilia muutaman päivän ennen Lontoota, Kontinen suunnittelee.

Lontoossa marraskuun puolivälissä pelattava ATP-sarjan finaaliturnaus huipentaa tennisvuoden. Vuosi sitten Kontinen ja Peers voittivat Lontoon-turnauksen.

Juttua muokattu klo 14.35. Kontinen ja Peers pelaavat nelinpeliä Helsingin Talissa.

Lue myös:

    Uusimmat