Konkarimalli kehottaa: Nuori nainen, älä rupea malliksi!

Konkarimalli Cameron Russell kehottaa nuoria naisia haaveilemaan jonkinlaisesta muusta urasta kuin mallin.

Nuoresta iästään huolimatta veteraanimalliksi lukeutuva Cameron Russell, 25, neuvoo TED-puheessaan, ettei malliksi kannata ryhtyä. Naisen mukaan mallius ei ole oikeanlainen uravalinta.

Russell tietää mistä puhuu, sillä nainen on nähty muun muassa Chanelin mallina, hän on yksi Victoria's Secretin enkeleistä ja hän on poseerannut muun muassa Voguen kaltaisten lehtien kansikuvissa. Russellin mukaan mallius ei ole sellaista kuin sen kuvitellaan olevan – eikä mahdollisesti laisinkaan työnteon arvoista.

Kahdeksan vuotta muotialalla töitä paiskinut nainen kehottaa nuoria, malleiksi haluavia naisia kysymään itseltään näkevätkö he edelleen itsensä malleina ollessaan aikuisia.

– Voit olla mitä tahansa – Yhdysvaltain presidentti, menestynyt keksijä tai vaikkapa runoilija-ninja-sydänlääkäri, Russell vitsailee.

– Jos vielä näidenkin vaihtoehtojen jälkeen nuoret naiset haluavat malleiksi, ehdotan, että mikseivät he alkaisi vaikkapa minun pomokseni. Minä en mallina vastaa mistään, kun he taas voisivat olla vaikkapa Voguen päätoimittaja tai H&M:n kaltaisten yritysten toimitusjohtajia.

Cameron Russellin puhe mallina työskentelemisestä ei ole pelkkää pilkkaa, sillä nainen myöntää rehellisesti työssään olevan myös mahtavia puolia. Hän kuitenkin muistuttaa, ettei ole saavuttanut uraansa vaikkapa opintojen tai kovan työn avulla, vaan syntyessään saamansa ulkonäön avulla – eikä kaikille ole tällaista luotu.

Lue myös:


AVA

Kuvat: Getty Images

Lähteet:Huff Post Style, TEDxMidAtlantic 2012

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja