Konfliktinratkaisujärjestö CMI:n toiminnanjohtaja Tuija Talvitie on kuollut – Martti Ahtisaari muistelee menehtynyttä kollegaa

Konfliktinratkaisujärjestö CMI:n toiminnanjohtaja Tuija Talvitie (s. 1959) on kuollut, kertoo järjestö tiedotteessaan. Talvitie kuoli kotonaan Espoossa vaikeaan sairauteen torstaina.

Talvitie toimi CMI:n hallituksen jäsenenä vuosina 2005–2009 ja järjestön toiminnanjohtajana vuodesta 2009. Hänen johdollaan CMI kasvoi yhdeksi maailman johtavista konfliktinratkaisujärjestöistä.

– Olen kiitollinen ja ylpeä siitä työstä, jonka Tuija Talvitie teki CMI:n menestyksen eteen. Hänen poismenonsa myötä CMI menettää poikkeuksellisen johtajan ja koko rauhanvälitysala arvostetun kollegan ja suunnannäyttäjän. Jäämme kaikki kaipaamaan Tuijaa ja esitämme lämpimän osanottomme Tuijan omaisille, sanoo presidentti Martti Ahtisaari tiedotteessa.

Tuija Talvitie oli myös vuosi sitten maailmanmestaruuden voittanneen alle 20-vuotiaiden miesten jääkiekkomaajoukkueen kapteenin Aarne Talvitien äiti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja