Mainos

Kommentti: Selvittääkö Ensitreffit alttarilla rakkauden kaavan?

Haluamme kuulla tarinoita, joissa ihmiset rakastuvat ja elävät onnellisina elämänsä loppuu saakka. Vielä enemmän haluamme, että olisi olemassa kaava, jolla täydellinen puoliso löydetään. Ensitreffit alttarilla -ohjelma vastaa molempiin tarpeisiin.

Ohjelmasta voi poimia ainakin kolme kohtaa onnellisen parisuhteen löytymiseen.

Ensimmäinen oppi on ajoitus. Täydellistä yhtä ainoata kumppania ei ole, vaan hyvän elämänkumppanin saa sopivasta henkilöstä, jonka elämässä on sopiva hetki sanoa tahdon. On olennaista, että molemmat osapuolet ovat valmiita sitoutumaan ja avaamaan itsensä.

Kari Kanala korostaa ohjelmassa tahdon-sanan merkitystä. Tämä on toinen oppi. Pysyvän ihmissuhteen luomisessa on valtava merkitys tahtomisella, sillä että ihan oikeasti jaksaa myös huonojen päivien ohi.

Maaret Kallio harmittelee, että niin syvällistä asiaa kuin parisuhdetta haetaan usein pinnallisin keinoin, kuten kuvan perusteella Tinderissä. Kolmas oppi ohjelmasta on oikealla tavalla valittu kumppani. Kauneus on katoavaista ja arki iskee ihmissuhteissa nopeasti. Ulkonäköä merkittävämpää yhteisen tulevaisuuden kannalta ovat samanlaiset arvot, lapsuudenkodin kokemukset ja unelmat.

Onko mahdollista löytää rakkauden kaava, kysyy kolmas asiantuntija Mikael Saarinen. Ovatko Ensitreffit alttarilla -asiantuntijat onnistuneet muodostamaan kolme paria, jotka pysyvät yhdessä? Aika näyttää. Rakkauden kaavalle olisi varmasti kysyntää.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.