Meghan Markle kommentoi isänsä päätöstä olla osallistumatta kuninkaallisiin häihin: "Toivon, että hänelle annetaan tilaa"

1:16

Kensingtonin palatsi julkaisi tiedotteen Meghan Marklen virallisesta lausunnosta koskien hänen isänsä Thomas Marklen poissaoloa kuninkaallisena hääpäivänä. 

VIDEO: Millaisessa puvussa Meghan Markle astelee alttarille?

Kensingtonin palatsi julkaisi Twitter-tilillään keskiviikkona 17. toukokuuta prinssi Harryn tulevan puolison Meghan Marklen lausunnon, jossa hän kommentoi isänsä Thomas Marklen päätöstä olla osallistumatta kuninkaallisiin häihin lauantaina 19. toukokuuta.

– Valitettavasti isäni ei tule osallistumaan häihimme. Olen aina välittänyt isästäni ja toivon, että hänelle annetaan hänen tarvitsemansa tilaa jotta hän voi keskittyä terveyteensä, Markle kommentoi. 

– Haluaisin kiittää kaikki jotka ovat lähettäneet kannustavia ja tukevia viestejä. Tiedättehän kuinka paljon minä ja Harry odotamme sitä, että voimme jakaa tärkeän päivämme teidän kanssanne lauantaina. 

Meghan Marklen ja prinssi Harryn häitä juhlitaan lauantaina 19. toukokuuta Windsorin linnassa. Pari vihitään St. Georgen kappelissa.  

Thomas Marklen oli tarkoitus saattaa tyttärensä alttarille, mutta hän perui tulonsa tällä viikolla vedoten terveyssyihin. Hiljattain paljastui, että Markle oli tehnyt yhteistyötä paparazzin kanssa lavastettuja valokuvia varten. 

Häistä lähetetään suomeksi selostettu suora lähetys AVAlla lauantaina 19.5. klo 13-16:30.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja