Kolmoslinko loisti kärkimittelössä – "Ratkaisi koko pelin"

Kaukoheitoillaan Korisliigan kärkiottelun ratkaisseessa Katajassa kolmosten tulitusta johti peräti kahdeksan kolmosta ja yhteensä 27 pistettä upottanut Thomas Scrubb.

Lamayn Wilson säesti 22 pisteellä. Teemu Rannikko sivusi kauden syöttöennätystään 16 passilla, johon hän on yltänyt jo kaksi kertaa aiemminkin. Cade Davis oli Karhun ykkönen 18 pisteellä.

- Scrubbin heitot lähtivät läpi pelin hyvällä itseluottamuksella, ja hän ratkaisi lopulta pelin. Onnistuimme puolustuksessa toisella puolikkaalla, mutta levypallot hävisimme, ja niihin pitää vielä paneutua, huomautti Katajan valmentaja Jukka Toijala.

Kataja voitti kotonaan kärkiottelussa Kauhajoen Karhun 84-79.

Korikobrat jatkoi Kouvojen murheen matkoja 

Lapuan Korikobrat kohensi asemaansa tasaisessa häntäpään taistossa, kun se voitti kotonaan Kouvot 98-89 (47-46).

Jo yhdeksännen peräkkäisen vieraspelinsä hävinnyt Kouvot on palannut Kouvolaan voittajana viimeksi tasan kolme kuukautta sitten.

Kouvot kärkkyi kolmannen jakson lopulla kolmen pisteen päässä, mutta Kobrat piti viimeisellä jaksolla noin kymmenen pisteen eroa.

Voittajien tehoparin muodostivat Austen Rowland 31:llä ja Damen Bell-Holter 26 pisteellä. Kouvoista samoille lukemille ylsi vain Ville Kaunisto kauden piste-ennätyksellään 28.

Lue myös:

    Uusimmat