Kolmen rikollisjengin tuhkista nousseesta United Brotherhoodista tehtiin yhteensä yli 1300 rikosilmoitusta – tämä kaikki järjestöstä tiedetään

5:41
Katso MTV Uutiset Liven lähetys aiheesta yläpuolelta!

Rikollisjärjestö United Brotherhood kertoi tänään lopettavansa toimintansa. MTV Uutiset Livessä puitiin Suomen vaarallisimmaksi liivijengiksikin tituuleeratun järjestön historiaa.

Rikollisjengi United Brotherhood lähestyi MTV Uutisia sekä Helsingin sanomia viikonloppuna lehdistötiedotteella, jossa se kertoi jengin sekä sen alajärjestön toiminnan lakkaavan välittömästi.

Lakkautuspäätöksen taustalla on Poliisihallituksen vaatimus United Brotherhoodin ja sen alajärjestö Bad Unionin lakkauttamisesta lain ja hyvien tapojen vastaisina.

Vuodessa takavarikoitiin 160 asetta ja 55 kiloa huumausaineita

Vuonna 2010 perustettu United Brotherhood syntyi, kun kolme rikollisjengiä, M.O.R.E., Rogues Gallery sekä Natural Born Killers yhdistyivät. 

Rikollisjengillä oli omat osastonsa Lahdessa, Joensuussa, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä sekä Helsingissä. Tämän lisäksi jengillä tiedettiin olevan reilusti jalansijaa myös vankilapiireissä.

Poliisi kertoi syksyllä, että United Brotherhoodista on tehty vuosikymmenen aikana yhteensä yli 1300 rikosilmoitusta, aseita on otettu rikollisjengiltä haltuun viime vuoden aikana yhteensä 160 kappaletta sekä huumausaineita takavarikoitu yhteensä 55 kiloa.

United Brotherhoodin historiaa ja roolia rikoskentällä puitiin MTV Uutiset Liven suorassa lähetyksessä. Katso koko lähetys aiheesta yläpuolelta löytyvältä videolta!​​​​​​​

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja