Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Kolmen paprikan kalkkunapiirakka

Julkaistu 26.09.2013 15:43

Tämä resepti on tehty syyskuussa 2013 Julkkis Big Brotheria varten!

pyöreä piirakkavuoka, halkaisija 25-30 cm

1 kpl Myllyn Paras Pyöreä Piirakkataikina, suolainen (380 g)

Täyte:

200 g kalkkunaleikettä suikaleina
½ punainen paprika
½ keltainen paprika
½ vihreä paprika
1 sipuli
50 g parmesaanijuustoa lastuina
2 dl kermaviiliä
1 muna
½ tl suolaa
½ dl tuoretta hienonnettua basilikaa
⅓ tl valkopippuria

Päälle:

basilikaa

Levitä sulanut taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille tasaisesti. Suikaloi kalkkuna, paprikat ja sipuli pitkiksi suikaleiksi. Levitä piirakkapohjalle ensin sipuli- ja kalkkunasuikaleet sekä parmesaanilastut. Asettele sen päälle renkaan muotoon vuorotellen eriväriset paprikasuikaleet. Sekoita kermaviiliin muna ja mausteet ja kaada täytteiden päälle. Paista 200-asteisen uunin alimmalla tasolla 30–40 min kauniin väriseksi. Vuoan koko eli piirakan paksuus vaikuttaa paistoaikaan, mitä pienempi vuoka, sitä pidempi paistoaika. Koristele basilikalla.

VINKKI: Maistuvan lopputuloksen saat myös savukinkulla.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Lisää aiheesta:

Parsapiirakka vuohenjuustollaJauhelihapiirakka BologneseSuppilovahveropiirakka pinjansiemenilläFetapiirakka nokkosella tai pinaatillaPyöreä kinkku-juustopiirakkaHunajainen suppilovahveropiirakka
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 06:29
    Infektiot

    "Painajaismainen" hiivasieni leviää maailmalla – mikä on Suomen tilanne?

  • Eilen20:09
    Kierrätys

    Mihin käytetty nenäliina heitetään? Kierrätä syysflunssan jätteet oikein

  • Eilen18:53
    Migreeni

    Migreenikohtaus voi olla pitkäkestoisempi kuin monet uskovat – älä lääkitse suurilla särkylääkeannoksilla

  • Eilen17:05
    Koirat

    Nämä koirarodut on kielletty monissa maissa – Suomi sallii kaikki

  • Eilen17:02
    Ruoka

    "Tyrmäävän hyvää!" – Hanna Sumarin omenapiirakka on helppo leipoa