Mainos

Kolmen paprikan kalkkunapiirakka

Tämä resepti on tehty syyskuussa 2013 Julkkis Big Brotheria varten!

pyöreä piirakkavuoka, halkaisija 25-30 cm

1 kpl Myllyn Paras Pyöreä Piirakkataikina, suolainen (380 g)

Täyte:

200 g kalkkunaleikettä suikaleina
½ punainen paprika
½ keltainen paprika
½ vihreä paprika
1 sipuli
50 g parmesaanijuustoa lastuina
2 dl kermaviiliä
1 muna
½ tl suolaa
½ dl tuoretta hienonnettua basilikaa
⅓ tl valkopippuria

Päälle:

basilikaa

Levitä sulanut taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille tasaisesti. Suikaloi kalkkuna, paprikat ja sipuli pitkiksi suikaleiksi. Levitä piirakkapohjalle ensin sipuli- ja kalkkunasuikaleet sekä parmesaanilastut. Asettele sen päälle renkaan muotoon vuorotellen eriväriset paprikasuikaleet. Sekoita kermaviiliin muna ja mausteet ja kaada täytteiden päälle. Paista 200-asteisen uunin alimmalla tasolla 30–40 min kauniin väriseksi. Vuoan koko eli piirakan paksuus vaikuttaa paistoaikaan, mitä pienempi vuoka, sitä pidempi paistoaika. Koristele basilikalla.

VINKKI: Maistuvan lopputuloksen saat myös savukinkulla.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja