Kolmen lapsen äiti tienaa kymmeniä tuhansia vuodessa halailemalla tuntemattomia ihmisiä: "Rakastan sitä, mitä teen"

3:45

Kolmen lapsen australialaisäiti kertoo tienaavansa jopa lähes tuhat euroa viikossa vain tarjoamalla halailupalveluita. Naisen tarinan kertoo The Sun.

Australialainen Jessica O’Neill, 35, työskenteli vielä puoli vuotta sitten hierojana omassa yrityksessään Gold Coastilla, kunnes hän päätti lisätä tarjoamiensa hoitojen listalle myös halailuterapian.

Nyt nainen tienaa parhaimmillaan jopa 1 100 dollaria (950 euroa) viikossa erikoisesta työstään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Olen aina ollut todella rakastava ihminen ja aina halaillut ihmisiä. Se on vain luontoani ja sitä, kuka olen, Jessica kertoo The Sunille.

Jessica tottui jo nuorena hellyyteen erityisesti äitinsä ansiosta. Hän kuvailee, kuinka äidin halaukset muuttivat pahat asiat paremmiksi.

Jopa 50 000 vuodessa vain halailemalla

Ennen halailun muuttamista bisnekseksi Jessica antoi halauksia asiakkailleen aina ennen konsultaatiohetkeä.

– Se todellakin antoi heidän [asiakkaiden] luopua haarniskastaan ja avautua niin paljon enemmän. Saatoin nähdä ahdistuksen ja jännityksen sulavan pois.

"Ammattihalaajana" toimiva nainen tarjoaa kolmenlaisia erilaisia halauspalveluja. Pelkät halaukset maksavat 60 dollaria tunnilta, halaukset ja konsultaatio 80 dollaria, ja kahvi- ja halaushetki 110 dollaria.

Kolmen lapsen äiti Jessica tienaa The Sunin mukaan tuntemattomia halaamalla jo 57 800 dollaria eli lähes 50 000 euroa vuodessa.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Asiakkaina pääasiassa miehet

Jessican mukaan suurin osa asiakkaista on yli 35-vuotiaita miehiä, mutta nyt myös yhä useampi keski-ikäinen nainen ja muutama nuorempi mies on hakeutunut vastaanotolle.

– Kaikilla on todella erilainen tarina. Mutta yleisimmät tekijät ovat yksinäisyys, masentuneisuus, eristyneisyys ja ahdistus. Kaikki heistä vain haluavat tuntea yhteyttä jonkun kanssa, Jessica sanoo.

Nainen paljastaa, että työssä hän on kokenut "yksi tai kaksi" kiusallista hetkeä, mutta vakuuttaa, että 99-prosenttisesti asiakkaat käyttäytyvät vastaanotolla todella hyvin.

Jessican mukaan hänen aviomiehensä, Jason, 34, on tukena – intiimi ammatti ei miestä haittaa.

– Rakastan sitä, mitä teen, nainen tiivistää.

Lähteet: FoxNews, The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja