Kahden lapsen äiti tienaa rahaa erikoisella tavalla – myy rintamaitoaan miehille: "En tiedä, mitä he sillä tekevät"

Äiti kertoo tienanneensa tuhansia myymällä rintamaitoaan miehille lihasten kasvattamista varten – ja muihin tarkoituksiin.

Kyprokselta kotoisin oleva 24-vuotias äiti kertoo tienanneensa jo noin 4 900 euroa myymällä rintamaitoaan miehille. Rafaela Lamprou synnytti toisen lapsensa Anjelon elokuussa ja nainen kertoo tuottaneensa niin paljon ylimääräistä maitoa, ettei hänellä ollut enää tilaa sen säilömiseen.

Rafaelan tienaamisesta uutisoivat muun muassa Fox News ja LADBible.

– Kysyin muutamilta äideiltä, jos heillä olisi ongelmia imettämisessä ja jos he haluaisivat sitä. Aloin antaa sitä pois, Rafaela kertoo sivustojen mukaan.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pian kyselyitä alkoi kuitenkin tulla kehonrakentajamiehiltä, jotka halusivat myös saada rintamaitoa itselleen, sillä se oli hyvä juoma lihasten rakentamisen kannalta. Seuraavaksi asiakkaiksi ilmoittautuivat miehet, jotka halusivat maitoa fetissitarkoituksiin.

– En tiedä, mitä he sillä tekevät, mutta he kertovat kuluttavansa sen.

Myynyt jo 500 litraa maitoa

Rafaela lähettääkin säännöllisesti maitoa asiakkailleen Kyproksella ja Iso-Britanniassa. Yhteensä äiti kertoo myyneensä jo lähes 500 litraa rintamaitoa tuntemattomille ihmisille.

– En ole varma, kuinka kauan jatkan vielä, hän pohtii ja kertoo, että hänen aviomiehensä tukee häntä hankkeessa täysin.

Rintamaidossa on paljon vitamiineja ja ravintoaineita, jotka tukevat lapsen kasvua. Kehonrakentajat suosivat tuotetta myös sen takia, että tavalliseen maitoon verrattuna siinä on paljon enemmän kilokaloreita sekä kasvuhormoneja. Rintamaidon hyötyjä kehonrakennukseen ei olla kuitenkaan osoitettu.

***


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja