Mainos

Kolmen lapsen äiti katosi – löytyi 42 vuotta myöhemmin elämästä salanimen turvin

Yhdysvaltalainen perheenäiti katosi yllättäen 42 vuotta sitten. Nyt hänet löydettiin elossa ja hyvissä voimissa naisen elettyä salanimen turvin toisaalla. Tapauksesta uutisoi The Independent.

Lula Ann Gillespie-Miller, 69, myönsi todellisen identiteettinsä, kun Texasin poliisi oli jäljittänyt hänet. Nainen katosi vuonna 1974 lähdettyään kotoaan. Katoaminen tapahtui pian sen jälkeen, kun Gillespie-Miller oli synnyttänyt lapsen.

Tuolloin 28-vuotias nainen oli tuntenut olevansa liian nuori äidiksi ja luovuttanut lastensa huoltajuuden vanhemmilleen.

Indianan osavaltion poliisi Scott Jarvis alkoi etsiä vuosikymmeniä sitten kadonnutta naista tammikuussa 2014 saatuaan tutkimuspyynnön kadonneita ihmisiä jäljittävältä järjestöltä. Jarvis oli valmistautunut löytämään merkitsemättömän haudan ruumiineen, mutta näin ei käynytkään.

Tutkimusten ollessa yhä kesken Jarvis alkoi tutkia johtolankaa naisesta, jolla oli kummia samankaltaisuuksia vuonna 1974 kadonneeseen naiseen. Jarvis jäljitti naisen, koputti tämän ovelle ja nainen myönsi olevansa Lula Gillespie-Miller.

Katoaminen ei kuitenkaan ole rikos ja Gillespie-Miller haluaa pitää nykyisen identiteettinsä salaisuutena. Poliisin mukaan naisen nuorin tytär, Tammy Miller, haluaisi kuitenkin keskustella äitinsä kanssa. Äidin, jota hän ei koskaan ole oppinut tuntemaan.

Kadonneiden ihmisten jäljittämiseen erikoistuneen järjestön työntekijä Todd Matthews sanoi, että 42 vuoden jälkeen “todennäköisyys siihen, että hän oli kuollut, oli suurempi kuin että hän olisi elossa”.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.