Mainos

Kolmen kimppa vai ensimmäinen työvuoro? Nuorukainen lähetti pomolleen rehellisen viestin: "Miehen on tehtävä, mitä miehen on tehtävä"

Työpaikka sai odotella uutta työntekijäänsä vuoroon, sillä tällä oli tärkeämpääkin puuhaa.

Englantilaisessa Newcastlen yliopistossa opiskeleva Ross C. sai työpaikan paikallisesta Filthy's-nimisestä baarista. Mutta mitä nuori mies voi tehdä, jos eteen tarjoutuu mahdollisuus kolmen kimpasta – ja ensimmäisen työvuoron pitäisi alkaa? Kumman itse valitsisit?

Rossin tärkeysjärjestys oli selvä, mutta hän halusi myös olla rehellinen. Ross päätti turvautua täydelliseen läpinäkyvyyteen ja kertoa esimiehelleen tilanteesta.

Filthy's julkaisi kuvakaappauksen Rossin lähettämästä tekstiviestistä. Viestissä Ross kertoo tietävänsä ensimmäisen harjoitusvuoron alkavan kymmeneltä, mutta hänellä on käsissään myös kaksi naista, joten hän ei voisi tulla töihin.

– Näytät itsekin ensiluokkaiselta jörnijältä, joten toivon, että ymmärrät tilanteen. Jos et, niin kiitos tilaisuudesta, mutta miehen on tehtävä, mitä miehen on tehtävä.

Viesti oli lähetetty aamuyöllä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Filthy's kertoi Facebook-saatteessaan antavansa asiakkaidensa päättää Rossin rangaistuksesta. Vaihtoehdot olivat potkut, Rossin tekstiviestin välittäminen tämän äidille tai "Rossin täytyy ostaa kollegoilleen lounasta ja kirjoittaa essee siitä, miksei kenenkään pitäisi kuvailla itseään ensiluokkaiseksi jörnijäksi työnantajalleen huolimatta tämän ulkonäöstä".

Koska koko tilanne kuulosti käsittämättömältä, Men's Health -sivusto kertoo tarkistaneensa asian Filthy's-baarin henkilökunnalta. Baarin henkilökuntaan kuuluva Stephen kertoi Rossin olevan todellinen hahmo ja rangaistuksena tämä joutui lopulta ostamaan voileivät henkilökunnalle.

– Ross elää ja voi hyvin ja on vielä kanssamme. Emme todellakaan lähettäneet hänen viestiään hänen äidilleen ja halusimme hänen vain vähän hikoilevan vallattomuutensa vuoksi, Stephen vakuutti.

Lähde: Men's Health

***

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.