Kolme nimekästä NHL-pelaajaa ulososton kohteena – Mikko Koskinen ei päätynyt listalle

Jääkiekkoliiga NHL:ssä kolme nimekästä pelaajaa: Braden Holtby, Martin Jones ja James Neal on laitettu siirtolistalle ulosostoa varten. Sen sijaan samalle listalle povattua Mikko Koskista ei näy joukossa mukana.

NHL:n tämän kesän ensimmäinen ulosostoikkuna sulkeutuu tänään. Sen alla Vancouver Canucks, San Jose Sharks ja Edmonton Oilers päättivät tehdä liikkeitä.

Canucks osti Holtbyn, 31, sopimuksen viimeisen vuoden ulos. Sharksia edustaneen Jonesin, 31, sopimusta oli jäljellä vielä kolme vuotta. 33-vuotiaan Nealin sopimusta oli puolestaan jäljellä vielä kaksi kautta.

Kolmikosta Holtby on valittu kertaalleen NHL:n parhaaksi maalivahdiksi. Jones puolestaan toimi pitkään Sharksin ykkösmaalivahtina. Neal on puolestaan iskenyt parhaimmillaan yhden kauden aikana 40 maalia NHL:ssä (2011–12).

Raporttien mukaan Nealin edustama Oilers pohti vahvasti myös suomalaismaalivahdin Mikko Koskisen sopimuksen ulosostoa. Koskista ei kuitenkaan laitettu siirtolistalle, minkä myötä hän jatkaa ainakin vielä seuran vahvuudessa.

Lue myös:

    Uusimmat