Henkilöautot kolaroivat pahasti Posiolla – kolme loukkaantui vakavasti ja kuljetettiin pelastushelikopterilla jatkohoitoon

Kolme ihmistä loukkaantui vakavasti, kun kolme autoa kolaroi risteysalueella Posiolla.

Posiolla sattui keskiviikkoiltana puoli kahdeksan aikaan kolmen auton risteyskolari.

Lapin poliisilaitoksen tiedotteessa kerrotaan, että Kirkkotieltä kärkikolmion takaa Taivalkoskentielle tulossa ollut henkilöauto oli alkanut kääntymään oikealle Taivalkoskentielle, kun Posion taajaman suunnasta Taivalkoskentietä pitkin kulkenut henkilöauto oli joutunut väistämään Kirkkotieltä kärkikolmion takaa jo osittain Taivalkoskentielle tullutta henkilöautoa.

Väistön yhteydessä taajaman suunnasta tulleen henkilöauton kuljettaja oli menettänyt autonsa hallinnan ja törmännyt oikea kylki edellä lumipenkan kautta vastaan tulleen henkilöauton keulaan.

Onnettomuudessa oli mukana kaiken kaikkiaan yhdeksän ihmistä. Kolme heistä loukkaantui vakavasti ja heidän kuljetettiin pelastushelikopterilla jatkohoitoon Lapin keskussairaalaan Rovaniemelle. Pahiten loukkaantuneet olivat olleet heittelehtimään lähteneessä autossa.

Lievemmin loukkaantuneet kuljetettiin Posion terveyskeskukseen.

Poliisin mukaan alkoholilla ei ollut osuutta onnettomuuteen, ja onnettomuuden syytä tutkitaan.

Muokattu 27.2. klo 5.31: Juttua päivitetty kauttaaltaan uusilla tiedoilla.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.