Mainos

Kolmas lapsi tulossa! Kim Kardashian hemmottelee sijaissynnyttäjäänsä

Kim Kardashian hemmottelee sijaissynnyttäjäänsä muun muassa hieronnoilla ja yksityiskokilla. 

Seurapiirikuningatar Kim Kardashianin ja hänen puolisonsa rap-artisti Kanye Westin sijaissynnyttäjä odottaa pariskunnan kolmatta lasta. Vauvan sukupuoli varmistui juuri tytöksi ja Kardashian on ottanut asiakseen hemmotella sijaissynnyttäjäänsä parhain mahdollisin tavoin.

Kardashian on järjestänyt sijaissynnyttäjälleen muun muassa erityisiä raskaushierontoja ja hän on palkannut ravitsemusasiantuntijan sekä yksityisen kokin joka tarkkailee hänen aterioitaan. Hän on myös jakanut hius- ja meikkitiiminsä sijaissynnyttäjän käyttöön, jotta hän voisi tuntea itsensä kauniiksi koko raskausajan.

– Kim näkee hänet perheenjäsenenä nyt, hän on hyvin kiitollinen ja haluaa varmistaa, että se näkyy.

Sijaissynnyttäjän laskettu aika on tammikuussa 2018. Huhut ovat liikkuivat kesällä, että Kardashian ja West olisivat maksaneet jopa 113 tuhatta dollaria vuokratakseen sijaissynnyttäjän. 

Pariskunnalla on entuudestaan kaksi pientä lasta, nelivuotias North West ja yksivuotias Saint West. Pariskunta päätyi palkkaamaan sijaissynnyttäjän sen jälkeen, kun lääkäri kertoi että kolmas raskaus saattaisi olla Kardashianille hengenvaarallinen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.