Kolmannen lapsensa saanut huippumalli Suvi Riggs jakoi vaikuttavia kuvia kotisynnytyksestä: "Mahtava synnytyspartneri"

Yhdysvalloissa asuva huippumalli Suvi Riggs julkaisi vaikuttavia kuvia kotisynnytyksestä.

Huippumalli Suvi Riggsin perheeseen syntyi viime viikolla kolmas lapsi. Riggs julkaisi Instagramissa upeita otoksia kotisynnytyksestä. Kuvassa huippumallin puoliso Tyler Riggs kannattelee puolisoaan tämän ollessa synnytystuskien parissa.

– Mahtava synnytyspartneri, Riggs kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Tähti julkaisi myös toisen kuvan, jossa hän nojaa käsivarsiinsa. Riggs kirjoittaa synnytyksen vaiheesta, jossa hän keräsi voimia viimeiseen hetkeen saakka, jotta pystyisi päästämään irti peloista ja epäilyksistä. Huippumalli kirjoittaa laulaneensa lapselleen heti tämän synnyttyä.

– Kun hän tuli ulos, otin hänet rinnalleni. Pyysin häneltä vielä kerran anteeksi, että hän joutui odottamaan ja kiitin häntä kärsivällisyydestä. Sitten lauloin hänelle tuutulaulun, jota hän on kuullut joka ilta viimeisen yhdeksän kuukauden ajan. Tällä kertaa hän sai kuulla sen kohdun ulkopuolelta ennen kuin tulimme pois suihkusta ja kannoin hänet uuteen elämäämme viiden hengen perheenä, Riggs kirjoittaa.

Riggs julkaisi aiemmin seuraajilleen kuvan pienokaisesta ja paljasti myös tämän nimen: Luella Pearl.

Riggsin perheessä on ennestään vuonna 2018 syntynyt Raelyn-tytär ja vuonna 2016 syntynyt Juniper-tyttö.

Huippumalli on synnyttänyt myös aiemmat lapsensa kotisynnytyksessä.

Riggs (o.s. Koponen) on asunut jo vuosia Yhdysvalloissa, jonne hän aikoinaan lähti mallintöiden perässä. Hän nousi kuuluisuuteen osallistuttuaan vuonna 2005 Mallikoulu-ohjelmaan, jonka hän voitti. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja