Kolari keskeytti Portugalin MotoGP-kilpailun ennenaikaisesti – Ducati varmisti tallimestaruuden

Ducatin Francesco Bagnaia voitti Algarven osakilpailun Portimaon radalla. Kauden toiseksi viimeistä kilpailua ei päästy ajamaan täysimittaisena loppuun punaisen lipun keskeytettyä kisan.

Jo viidennettä kertaa peräkkäin paalulta lähtenyt Ducatin Francesco Bagnaia hallitsi Algarven GP:tä alusta loppuun ja otti kauden kolmannen voittonsa.

MAINOS

MotoGP-kausi C Moressa!

Algarven GP:n lähetykset 6.11. - 7.11.
Su: Osakilpailut Moto3 klo 13.05, MotoGP klo 14.40, Moto2 klo 16.10

Aika-ajot ja osakilpailut suorana C More Maxilla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa!

Kisa päättyi ruutulipun sijasta punaiseen lippuun, kun KTM Tech 3 -tallin Iker Lecuona ja KTM-tallin Miguel Oliveira kolaroivat keskenään kaksi kierrosta ennen maalia. Lecuona ja Oliveira selvisivät kolarista ilman vakavampia loukkaantumisia. Koska kierroksia oli ajettu jo riittävä määrä, kilpailua ei käynnistetty uudelleen.

Kilpailun toiseksi sijoittui Suzukin Joan Mir ennen Ducatin Jack Milleriä. Ducati-kaksikon keräämät pisteet riittivät varmistamaan tallimestaruuden Ducatille, jolle mestaruus on toinen peräkkäinen.

Myös kuljettajien maailmanmestaruus on jo ratkennut, kun tänään keskeyttänyt Yamahan Fabio Quartararo varmisti mestaruuden kaksi viikkoa sitten.

Kauden päättävä osakilpailu ajetaan viikon kuluttua Valenciassa.

Lue myös:

    Uusimmat