Mainos

Kokoomusväki katsoo onnistuneensa hallituksessa loistavasti

Puoluekokouksensa huomenna aloittava Kokoomusväki katsoo puolueensa onnistuneen hallituksessa loistavasti. Kokoomuslaiset kokoontuvatkin lähes hurmostilassa huomenna alkavaan puoluekokoukseensa Rovaniemelle.

Tyytyväisyys ilmenee MTV:n uutisten kokoomuksen piirihallituksille- ja valtuustoille tehdystä kyselystä. Kyselyyn vastasi 63 prosenttia lähes kolmestasadasta piirien johtohenkilöstä.

Kookoomuslaisten mukaan apupuolueen leima on nyt kadonnut, ja Niinistön puheenjohtajuuden myötä kokoomuslaisilla on nyt isäntä talossa. Lähes kaikki kentällä arvioivat niin puolueen kuin Niinistön onnistuneen lähes täydellisesti.

Pertti Salolaiseen pettynyt kenttäväki on nyt löytänyt Niinistöstä mieleisensä tiukan johtajan, mutta arvosteluakin löytyy.

Hallitusyhteistyö onnistunutta

Hallitusyhteistyön kokoomuslaiset katsovat onnistuneen tasavertaisesti demarien kanssa. Runsas neljännes katsoo kokoomuksen saaneen enemmän läpi omia tavoitteitaan. Demareista tätä mieltä oli lähes puolet.

Vaalien jälkeen kokoomuslaiset toivovat hallitusyhteistyön jatkuvan SDP:n kanssa. Jopa vasemmistoliitto kelpaa kumppaniksi mieluummin kuin keskusta. Porvarihallituksen kannalla onkin vain joka kymmenes kokoomuslainen.
(MTV3/Esa Nieminen)

Huom! Uusi StreamWorks ohjelma valitsee nopeuden automaattisesti internetyhteytesi mukaan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.