Mainos

Kokoomuksen markkinointipuheet ohi – äänestäminen alkoi

Kokoomuksen puheenjohtajavaali alkoi juuri.

Tilanne on erittäin jännittävä, kaikki ehdokkaat palkittiin esittelyidensä jälkeen hurmoshenkisillä aplodeilla.

Tulos selvinnee klo 13.00 –mennessä, riippuen siitä, riittääkö yksi äänestyskierros.

Toinen äänestyskierros tarvitaan, jos kukaan ehdokkaista – Alexander Stubb, Elina Lepomäki, Petteri Orpo – ei saa yli puolta äänistä vaalin ensimmäisellä kierroksella.

Kokoomuksen puheenjohtajavaalia edelsi kaikkien kolmen puheenjohtajaehdokkaan viime hetken markkinointipuhe kokousväelle.

Petteri Orpo aloitti huolella tehdyllä videoshowlla, joka sai kokousväen hullaantumaan. Sitä seurasi puheenjohtajaehdokkaan oma tarina ja tie nuoresta köykiöläispojasta ministeriksi.  

Elina Lepomäki puolestaan luotti omaan puheeseensa ja. Hän on puolueväelle ehdokkaista entuudestaan tuntemattomin ja halusi esitellä omia ajatuksiaan.

Alexander Stubbin tukiosuuden aloitti kansanedustaja Juhana Vartiainen, joka ylisti nykyisen puheenjohtajan aatteellisuutta. Sen jälkeen seurasi pitkä rivi kannattajien puheenvuoroja.

Kokoomuksen puheenjohtajaehdokkailla oli kullakin aikaa kaksikymmentä minuuttia esitellä ja markkinoida itseään koko puoluekokousväelle ennen vaalin alkua

– Pyrin puheenjohtajaksi siksi, että olen huolissani Kokoomuksesta, sanoi puheenjohtajaksi pyrkivä Petteri Orpo. Orpo ei ole tyytyväinen puolueen kannatuskehitykseen – puolueen pitäisi olla kannatukseltaan maan suurin jo seuraavissa kunnallisvaaleissa.

– Suomen ei pidä tavoitella perässähiihdon maailmanmestaruutta, sanoi puolestaan puheenjohtajuutta tavoitteleva Elina Lepomäki ja jatkoi, että on mieluummin päivän leijonana kuin sata päivää lampaana.

– Seison tänään edessänne nöyränä ja kiitollisena. Tämä on ollut elämäni paras matka, päätti oman esittelynsä puolestaan Alexander Stubb.

Vaalissa antaa äänensä yli 800 kokousedustajaa.

 

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.