Koko Suomi leipoo -sarja huipentui Marin voittoon: "Fiilis oli kisan ratkettua uskomaton"

1:41
Katso videolta finaalikolmikon tunnelmia!

Koko Suomi leipoo -kausi huipentui Marin voittoon.

Tänä talvena Koko Suomi leipoo -sarjan kuudennella kaudella toisistaan mittaa otti jälleen mittaa 12 taitavaa jauhopeukaloa ympäri Suomea.

Anne Kukkohovin juontaman kauden huipentavassa finaalissa maanantaina 8. helmikuuta toisistaan mittaa ottivat personal trainer Linnea Helsingistä, kisan kuopus, 15-vuotias Pihla Iisalmesta ja teknisiä tehtäviä eniten kaudella voittanut Mari Turusta. Voiton nappasi itselleen lopulta Mari. 

Teknisessä tehtävässä leivottiin suolaisia cruffineita ja taidonnäytetehtävässä puolestaan loihdittiin herkkuja unelmien vitriiniin. Mari toteutti oman kokonaisuutensa Summer Dreams -teemalla: vitriinistä löytyivät muun muassa metukkadonitsit, lime-mansikkaleivokset ja sitruuna-salmiakkikakku. 

– Vatsanpohjassa kutkuttaa, vihdoin ja viimein tästä saa puhua! Ensimmäiset kaksi viikkoa kuvausten jälkeen olisin halunnut kertoa voitostani kaikille, mutta onneksi sen jälkeen helpotti. Nyt saan elää voiton uudestaan – fiilis oli kisan ratkettua uskomaton! hän riemuitsee. 

Ystävät ovatkin kiitelleet Maria tiukasta salailulinjasta: näin hekin ovat päässeet nauttimaan ohjelmasta ja jännittämään lopputulosta tosissaan.Mari toteutti yhden pitkäaikaisen haaveensa viime syksynä aloitettuaan blogin kirjoittamisen. Blogissaan hän jakaa reseptejään ja kertoo lisätietoja Koko Suomi leipoo -jaksoista. Mari ei kuitenkaan ole vielä pohtinut tulevaisuuttaan leivonnan parissa tarkemmin: 

– Katsotaan, olen avoin kaikelle! Minua kiinnostaa reseptiikan luominen ja uuden ideointi. En kuitenkaan halua ottaa tästä stressiä tai paineita. 

Koko Suomi leipoo -ohjelma on edelleen katsojien suursuosikki. Leivontakisan kuudes kausi on tavoittanut lähes puolet väestöstä, yli 2,6 miljoonaa suomalaista. Ennen finaalia esitetyt kymmenen jaksoa tavoittivat keskimäärin lähes miljoona katsojaa per jakso, ja jaksojen keskikatsojamäärä oli yli 700 000. 

*Lähde: Finnpanel TotalTV-mittaus, kaikki 3+ vuotiaat suomalaiset, katselu TV-kanavilta ja vod-palveluilta yhteismitallisesti, tavoittavuus = väh. 3 minuuttia yhtäjaksoista katselua.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja