Göteborgilaisen tavaratalon keittiömestari nousi koko Ruotsia järkyttäneen katoamismysteerin ratkaisijaksi – puolivuotias vauva löytyi parkkipaikalta kuin sattumalta

Vauva katosi esikoulun pihalta – poliisilla jättioperaatio 0:24

Kokoa Ruotsia järkyttänyt katoamismysteeri sai ratkaisunsa eilen iltapäivällä, kun göteborgilaisen esikoulun pihalta kadonnut puolivuotias vauva löytyi paikallisen tavaratalon parkkipaikalta vahingoittumattomana. Lapsen löysi tavaratalossa keittiömestarina työskennellyt henkilö sattumalta, kertoo Aftonbladet.

Lehden haastattelema ravintolapäällikkö kertoo saaneensa keittiömestariltaan puhelun pian sen jälkeen, kun tämä oli päässyt töistä iltapäivällä.

– Hän soitti minulle ja kertoi, että ”täällä on vauva”. Hän halusi että tulen ulos katsomaan, nainen kertoo.

Keittiömestari oli ehtinyt päästä autolleen, kun hän oli kiinnittänyt huomiota neljän auton välissä olevaan lastenvaunuun. Vaunusta oli löytynyt pieni lapsi.

39-vuotiasta naista epäillään sieppauksesta

Ravintolapäällikön mukaan lapsi tuotiin pian sisälle lämpimään. Tämän jälkeen paikalle kutsuttiin vartija. Vasta sitten ravintolan henkilökunta sai tietää, että viranomaiset olivat etsineet lasta mittavin toimin noin kahden tunnin ajan.

Etsinnät oli aloitettu, kun lapsen äiti oli ilmoittanut lapsen kadonneeksi. Hän oli ollut hakemassa toista lastaan esikoulusta ja jättänyt vauvan rakennuksen ulkopuolelle odottamaan. Noin kymmenen minuutin piipahduksen aikana lapsi oli kuitenkin hävinnyt.

Kun poliisi lopulta pääsi paikalle noin seitsemän kilometrin päässä sijaitsevalle tavaratalolle, vahvistui, että parkkipaikalta löytynyt vauva todella oli esikoulun pihalta kadonnut lapsi, Aftonbladet kertoo.

Pian tämän jälkeen poliisi otti kiinni 39-vuotiaan naisen, jonka uskotaan liittyvän lapsen katoamiseen.

Poliisi epäilee naista lapsen sieppaamisesta. Naisella on rikostaustaa.

Lue myös:

    Uusimmat