Mainos

Koko kodin säilytysratkaisut

Arjen hallinta helpottuu toimivien säilytysratkaisuiden avulla, kun kaikella on oma paikkansa. Temalin laajasta mittavalikoimasta löydät sopivat säilytyskalusteet niin kodinhoitohuoneeseen kuin kodin muihinkin tiloihin. 

Kodinhoitohuone – kodin sykkivä sydän

Arki on uusi luksus. Kotoilun myötä kodinhoitohuoneen merkitys on muuttunut. Pyykkihuolto, silitys, vaatehuolto, siivousvälineiden säilytys, koiran pesu, lasten vaatteiden säilytys – kaikki tehdään kodinhoitohuoneessa. Nyt panostetaan viihtyvyyteen, toiminnallisuuteen ja annetaan arjen askareille kultareunus.

Pieni tai iso kodinhoitohuone, oikean mitoituksen avulla käteviä toimintoja löytyy arjen tarpeisiin. Muista myös ergonomia, esimerkiksi pesukoneen ja kuivausrummun voi nostaa Ergo-tukikehyksien avulla sopivalle työskentelykorkeudelle

Pienelläkin tilalla on oikeus tuntea itsensä isoksi

Kylpyhuone toimii usein myös kodinhoitohuoneena. Yhdistä sopivan kokoisia ylä- ja alakaappeja, panosta kosteuden kestävään laatuun ja toimintoihin. Voit valita kaapin ovilla tai laatikoilla ja sisälle säilytyskoreja tai hyllyjä. Lisää tilaa ja vähemmän mustelmia saat valitsemalla kapeammat kalusteet – toiminnallisuudesta tinkimättä. Oiva tilansäästäjä on kaapin sisään taittuva silityslauta.

Siivoa, silitä ja säilytä

Korkeat säilytyskaapit ovat säilytyksen jättiläisiä. Temalin valikoimista löytyy korkeita kaappeja jokaiseen kotiin. Valittavana on yli 400 eri kokoista kaappia kahdeksassa eri vakiovärissä. Siivouskaapin sisälle saa erilaisia telineitä siivousvälineille ja vaatekaapin voi valita hyllyillä, säilytyskoreilla tai molemmilla. Korkean kaapin peruskorkeus on 182 cm ja kaksiovinen ekstrakorkea kaappi on 212 cm.

Valikoimassa on myös pienempiä 130 cm korkeita kaappeja, jotka sopivat vaikka ilmanvaihtokoneen alle. Kaapin sisälle piilotat kätevästi kuivaustelineen, tarvikekorin tai useita säilytyskoreja. Pyykki- ja säilytyskoreja on saatavana konseptimme mukaisesti 5 cm välein.

Kodinhoidosta koko kodin säilytykseen

Temalin säilytysratkaisut toimivat ja näyttävät hyvältä myös kodin muissa huoneissa. Hyödynnä ilmaista etäsuunnittelupalveluamme ja anna suunnittelijamme räätälöidä toiveidesi mukainen eteisratkaisu, työhuone, makuuhuone tai vaikka tv-taso. Pyydä rohkeasti suunnitteluapua ammattilaiselta, hyvin suunniteltu on, tiedäthän.

Koko koti Temalia

Yhtenäinen värimaailma ja harmoninen tunnelma syntyy, kun kodin kiintokalusteissa käytetään samaa väriä ja materiaalia. TV- tai eteistason voi toteuttaa matalilla kaapeilla ja kehystää ne irtosivuilla tai tasoilla. Matalia kaappeja voi sommitella yksin tai rinnakkain ratkaisemaan säilytyspulmia kodin kaikissa tiloissa.

Kahden värin kokonaisuus

Kahden värin ja materiaalin liitto tuo säilytyskalusteisiin vaihtelua ja uutta ilmettä. Kaapit ja laatikot voi kehystää irtosivuilla ja tasoilla, jolloin ne luovat kauniit raamit kokonaisuudelle. Temalin valmistamissa säilytyskalusteissa on sama värivalikoima kuin allaskalusteissa, kahdeksan vakioväriä ja kaksi Country-profiiliovimallia sekä erikoistilauksesta saatavissa kaikki NCS-värikartan 1950 eri sävyä.

Laatikkoleikkiä Design-kalusteilla

Säilytystä suunniteltaessa oikea mitoitus on tärkeintä. Kartoita säilytystilan tarve ja valitse sentilleen sopivat kalusteet. Design-sarja sisältää valikoiman erikokoisia alakaappeja, joita voi yhdistää toisiinsa tai muihin kalusteisiin, yhteen tai kahteen tasoon, vierekkäin tai limittäin. Valitse sopivan kokoinen Design-kaappi, sen väri ja sille taso ja sommittele kaapeista mieleinen kokonaisuus yhteen tai vaikka kahteen tasoon.

Temal-faktat:

  • Suomalainen perheyritys, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1920
  • Kaikki säilytyskalusteet valmistetaan Nakkilassa.
  • Kalusteet valmistetaan kosteudenkestävistä materiaaleista 5 cm välein
  • Kahdeksan vakioväriä, erikoistilauksesta kaikki NCS-värikartan 1950 eri sävyä.
  • Henkilökohtainen palvelu ja ilmainen etäsuunnittelupalvelu
  • Tuotteiden korkea laatu, pitkä takuuaika, pitävät toimitusajat ja varaosien saatavuus on taattu suomalaisen valmistajan luotettavuudella vuosienkin jälkeen.
  • Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu-merkki ja Design from Finland-muotoilumerkki.

#temalfinland #kylpyhuoneestakokokotiin #sinullesopiva

www.temal.fi


Lue myös:

    Uusimmat