Kojootti hyökkäsi 5-vuotiaan tytön kimppuun kotipihalla – kuumottava kohtaaminen tallentui videolle: "Kuulimme hänen kiljuvan"

Pikkutyttö joutui kasvotusten kojootin kanssa Yhdysvalloissa Illinois'n osavaltiossa. Katso valvontakameran tallentamalta videolta, kuinka kohtaaminen eteni.

– Hyppelehdin kotiovelta postilaatikolle, 5-vuotias Christine Przybylski kuvailee hetkiä ennen hyökkäystä.

Videolta on nähtävissä, että kojootti liikkuu aivan talon lähistöllä. Se on selvästi huomannut Christinen, mutta tyttö ei ole huomannut sitä.

Tarkistettuaan postin Christine päätti mennä keinumaan. Tässä vaiheessa kojootti juoksi etupihan halki aivan tytön vierestä. Christine pelästyi näkemäänsä ja lähti juoksemaan kohti kotiovea.

”Se melkein puri minua kylkeen”

– Se juoksi ohitseni, kun olin kiipeämässä keinuun ja ajattelin, että herranjestas.

Videolla näkyy, kuinka kojootti lähtee Christinen perään aikeenaan hyökätä. Eläin pääsee niin lähelle, että koskee tyttöä. Lopulta kojootti kuitenkin vaihtaa suuntaa ja perääntyy.

– Tunsin sen korvan ja se melkein puri minua kylkeen.

”Kuulimme hänen kiljuvan”

– Kuulimme hänen kiljuvan ja hän tuli sisälle kertomaan tämän uskomattoman tarinan, Christinen äiti Elizabeth Przybylski kertoo.

Elizabeth kertoo tarkastaneensa oitis valvontakameran ja vahvistaneensa, mitä hänen tyttärensä kertoi.

Naapurit uskovat, että kojootit elävät metsäisellä alueella kadun päässä. He ovat usein kuulleet niiden ääntelevän ja tappelevan öisin. Naapurusto aikoo ottaa yhteyttä paikallisiin viranomaisiin turvallisuuden takaamiseksi.

Tapauksesta uutisoi CNN.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja