Mainos

Koiravanhus sai itseluottamuksensa takaisin – kiitos jarrusukkien!

Omistajan nerokas keksintö auttoi koiravanhusta saamaan elämänilonsa takaisin.

Leia on 14-vuotias mopsi, jonka epävarmuus esti sitä liikkumasta ja elämästä täyttä koiranelämää. Kiitos sukkien, koiran elämänilo saatiin kuitenkin palautettua. Itse asiassa, sukat muuttivat tämän koiran elämän täysin.

Mopsin omistaja Niki Geroni-Lajoie kertoo, että hänen keksintönsä avulla pelokkaasta koirasta kuoriutui taas iloinen ja energinen koira. 

Aivan kuin sukat antaisivat koiralle supervoimia

Viime syksynä omistaja vaihtoi asuntonsa kokolattiamaton puulattiaan, mikä ei ollut koiran tassujen kannalta paras vaihtoehto. Leia liukasteli, eivätkä sen tassut meinanneet millään pitää liukkaalla lattialla.

Tästä omistaja sai idean pukea koiransa jalkaan jarrusukat, joiden avulla se pystyy jälleen kävelemään paikasta toiseen ilman pelkoa liukastumisesta. Geroni-Lajoie kertoo olevansa ihmeissään siitä, kuinka paljon itseluottamusta pelkät sukat voivat saada aikaan. Koira tietää, että sukat auttavat tekemään hänestä superkoiran. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Se seisoo olohuoneen lattialla ja haukkuu tai ulisee, jos sukat eivät ole sen jalassa. Se juoksee ympäriinsä ja näyttää todella onnelliselta häntää heiluttaessaan. 

Yhdestä asiasta omistaja on myöskin täysin varma. Mikään tai kukaan ei tule koiran ja sen sukkien väliin. 

Kokoero ei ole esteenä näiden koirien ystävyydelle.

7:44

Lähde: TheDodo

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.