Koirankoppiin joutunut Real Madrid -tähti päästettiin irti – juoni heti tärkeän osuman

Jalkapallon La Ligassa Real Madridin espanjalaistähti Isco on joutunut viime viikkojen aikana pahasti koirankoppiin. Isco on saanut hyvin vähän vastuuta Realin uuden luotsin Santiago Solarin alaisuudessa. Isco oli kuitenkin esillä, kun Real Madrid kaatoi Valencian lukemin 2-0.

Lauantain ottelussa kotijoukkue Real siirtyi onnekkaasti johtoon, kun laitapuolustaja Daniel Carvajalin nosto kimposi Valencian tanskalaispuolustajan Daniel Wassin pään kautta sisään.

Luottamuspulan keskelle joutunut Isco päästettiin irti ottelun 80. minuutilla, kun hän korvasi vaihtoon tulleen Dani Ceballosin.

Isco oli heti juonimassa Realin kannalta tärkeää osumaa. 83. minuutilla tulleessa maalissa pallo kiersi muun muassa Iscon kautta Lucas Vazquezille, joka iski taululle lukemiksi 2-0.

Kyseinen osuma katkaisi Valencian selkärangan, eikä vierasjoukkue pystynyt virittelemään kiriä päälle.

Voiton myötä Real Madrid nousi La Ligassa viidenneksi. 14 ottelusta Real on kerännyt kasaan 23 pistettä. Ero kärjessä olevaan Sevillaan on nyt vain kolme pistettä. Realilla on kuitenkin yksi peli enemmän pelattuna.

Tappion kärsinyt Valencia on tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla 13. Valencia on ottanut alkukauden 14 ottelusta 17 pistettä.