Sergio Ramos sikaili – sitten alkoi erikoinen tapahtumasarja

Sergio Ramosilta härski taklaus – ajettiin kentältä erikoisella tavalla 2:33
Sergio Ramosilta härski taklaus – ajettiin kentältä erikoisella tavalla

Syyskuun 26. päivä edellisen kerran voittanut Sevilla on La Ligassa sijalla 15 hävittyään sunnuntaina viidentenä olevalle Real Sociedadille 1­-2. Joukkueeseen tälle kaudelle saapunut konkaripuolustaja Sergio Ramos aiheutti omilleen lisäharmia erikoisessa tapahtumasarjassa.

Sevilla haki tasoitusmaalia noin viisi minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua, kun Sociedad oli päästä loistavaan maalipaikkaan. Ramosin varomaton liukutaklaus osui rangaistusalueen rajalla napit edellä Brais Mendezin jalkaan, mutta tuomari ei reagoinut aluksi tilanteeseen lainkaan.

Yhtäkkiä alkoi tapahtua. Samassa rytäkässä kentältä ajettiin lopulta ulos myös Sevillan Jesus Navas tämän protestoitua erotuomarin ratkaisua.

Neljäntenä Mestarien liigan alkulohkossaan oleva ja kaksi pistettä kerännyt Sevilla kohtaa lohkovaiheen toiseksi viimeisellä kierroksella keskiviikkona PSV:n, joka on lohkossa toisena kerättyään viisi pistettä.

Katso eriskummallinen tilannesarja artikkelin videolta.

Real Madrid voitokas

Real Madrid johtaa Espanjan liigaa ennen maanantai-iltana pelattavaa Gironan ja Athletic Bilbaon ottelua. Madridilaiset voittivat sunnuntaina Cadizin vieraskentällä 3-0 ja kasvattivat eroaan kolmantena olevaan veriviholliseen Barcelonaan neljään pisteeseen.

Ottelu oli alkukaudella tukkoisesti La Ligassa esiintyneen Rodrygon näytöstä. Brassihyökkääjä iski kaksi komeaa maalia, jonka jälkeen Realin voiton täydensi Jude Bellingham. Englantilaistähti on tehnyt nyt 14 maalia 15 ensimmäisessä ottelussaan kuninkaallisten paidassa. Samalla hän rikkoi Cristiano Ronaldon hallussa olleen ennätyksen, jossa portugalilainen teki 15 ensimmäisessä ottelussaan Real Madridille 13 maalia.

Valkopaidat ovat kärsineet viime viikkoina loukkaantumisista, kun pelikuntoon palannut Bellingham on paininut olkapäävamman kanssa ja Vinicius Junior putosi maajoukkuetauolla sairaslomalle peräti kahdeksi kuukaudeksi. Entuudestaan sivussa ovat myös esimerkiksi molemmat maalivahdit Thibaut Courtois ja tämän tilalle palkattu Kepa Arrizabalaga

Mestarien liigassa jatkopaikan jo varmistanut Real kohtaa keskiviikkona kotikentällä Napolin. 

Maalikooste: Cádiz - Real Madrid 3:56
Maalikooste: Realin brassitähti hassutteli koko puolustuksen – madridilaiset sarjakärkeen vakuuttavalla voitolla

Lue myös:

    Uusimmat