Mainos

Koirahyökkäyksessä arpeutunut 3-vuotias heitettiin ulos pikaruokaravintolasta

Yhdysvalloissa kuohuttaa tapaus, jossa 3-vuotias tyttö heitettiin ulos pikaruokaravintolasta ulkonäkönsä takia. Ravintolan työntekijän mukaan pikkutytön ”kasvot pelottivat muita asiakkaita”.

Brittilehti DailyMailin mukaan tapaus sattui Jacksonissa Mississippin osavaltiossa viime viikolla, kun Victoria Wilcher oli syömässä isoäitinsä kanssa Kentucky Fried Chicken -pikaruokaravintolassa. Victorialla on kasvoissaan arpia, koska hän joutui koirien raatelemaksi keväällä.

– Olimme tulossa lääkäriltä ja menimme KFC-ravintolaan. Tilasin itselleni jääteetä ja tytölle perunamuusia ja kastiketta, koska hän oli niin nälkäinen. Tuolloin hän oli vielä ruokintaletkussa, mutta ajattelin hänen voivan niellä muusia, kuvailee isoäiti Kelly Mullins paikalliselle WAPT-uutiskanavalle.

– Sitten he (ravintolan työntekijät) sanoivat: Meidän täytyy pyytää teitä lähtemään, koska tytön kasvot häiritsevät asiakkaitamme. Victoria ymmärsi täysin, mitä he sanoivat.

Kaksikko lähti ravintolasta ja nousi autoonsa. Mullinsin mukaan Victoria itki koko matkan takaisin kotiin.

– Nyt, kun käymme jossakin, hän ei halua nousta autosta pois. Hän on vasta 3-vuotias ja häpeää jo sitä, miltä näyttää. 

Pikaruokaketju pyysi anteeksi

Pienen Victorian kasvoissa olevat arvet tulivat huhtikuussa, kun hän joutui isoisänsä kahden pitbull-koiran raatelemaksi. Yksi koirista onnistui repimään tiensä sisälle isoisän taloon takaoven kautta ja kaksi muuta pitbullia hyökkäsi tytön kimppuun. Koirat raahasivat pienen uhrinsa takapihalle, missä ne jatkoivat hyökkäystään. 

Koirat lopettivat vasta, kun tytön isoisä yritti tulla väliin ja ampui lopulta kaksi koirista. 

Hyökkäyksessä Victorian leukaluu, poskipäät, silmäkuopat ja nenä murtuivat. Hän menetti näkönsä toisesta silmästä kokonaan eikä pysty liikuttamaan kasvojensa oikeaa puoliskoa. 

Tytön perhe päätti julkaista tapahtuman kulun Facebookissa. Viestin otsikkona on” ”Pelottavatko nämä kasvot sinua?” ja vieressä pikku-Victorian kuva. Päivitys on kerännyt laajasti tukea perhettä kohtaan. 

Monet ovat myös ilmaisseet vihastumisensa KFC-pikaruokaketjulle, joka on ehtinyt jo julkisesti pahoitella asiaa ja luvannut tutkia tapahtuneen perusteellisesti.  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.