Kohupelaaja raivosi katsojalle hämmentävästi – sovitti nyt vikatikkiään hienolla eleellä

Katso tästä kohokohdat Nick Kyrgiosin ja Novak Djokovicin välisestä Wimbledon-finaalista, jossa huutelu tapahtui.

Australialainen tennistähti Nick Kyrgios on sopinut kiistansa Wimbledonin tennisturnauksen finaalia katsomassa olleen naisen kanssa, kertoo Britannian yleisradioyhtiö BBC. Kyrgios syytti kesken finaalin, että ottelua seurannut Anna Palus olisi ollut katsomossa humalassa. Kyrgiosin mukaan Palus häiritsi häntä huudoillaan.

Palus aikoi nostaa Kyrgiosta vastaan kunnianloukkaussyytteen, mutta asia on sovittu ennen sen etenemistä oikeuteen. Kyrgios pyysi naiselta anteeksi ja lahjoitti 20 000 puntaa tämän valitsemaan hyväntekeväisyyskohteeseen.

Kyrgios pelasi heinäkuussa Wimbledonissa uransa ensimmäistä grand slam -tason kaksinpelin loppuottelua, mutta hävisi sen neljässä erässä Serbian Novak Djokovicille.

Kyrgiosilla on tenniskentillä ongelmallisen kohupelaajan maine. Wimbledon-finaalin aikaan Kyrgios valitti katsojasta erotuomarille ja raivosi, että Palus oli "juonut 700 paukkua".

Palus oli katsomassa loppuottelua äitinsä kanssa. Palusin mukaan Kyrgiosin syytökset aiheuttivat hänelle ja hänen perheelleen kohtuutonta vahinkoa. 

Sovinnon eleenä Kyrgios maksaa lähes 23 000 euroa lasten sairaalaa tukevalle hyväntekeväisyysjärjestölle.

– Käsitykseni katsojan humalatilasta oli virheellinen ja pyydän anteeksi, Kyrgios kommentoi BBC:n mukaan Palusia edustaneen lakifirman tiedotteessa.

Lue myös:

    Uusimmat