Kohutähti vetoaa mielenterveyteen pahoinpitelysyytteessä – riehui itselleen jättisakot kuukausi sitten

Tennistähti Nick Kyrgios, 27, pyrkii kaatamaan häntä kohtaan nostetun pahoinpitelysyytteen vetoamalla mielenterveysasioihin. 

Syyte liittyy tapahtumiin tammikuussa 2021. Australialaismedian mukaan Kyrgiosin entinen tyttöystävä valitti tennistähden käytöksestä, ja poliisi otti asian tutkintaan vajaa vuosi sitten. Kyrgiosin asianajajan Michael Kukulies-Smithin mukaan tapaus liittyy "perhesuhteisiin".

Roger Federerin jäähyväisturnauksessa nähtiin hämmentävä hetki. Juttu jatkuu videon alla. 

0:56
Mielenosoittaja sytytti käsivartensa tuleen kesken tenniksen huippuottelun.

Kukulies-Smith anoi tiistaina oikeudelta lisäaikaa valmistellakseen raportteja Kyrgiosin mielenterveyden tilasta. Lykkäys myönnettiin, ja tapauksen käsittelyä jatketaan todennäköisesti ensi helmikuussa.  

Kyrgios pelaa parhaillaan turnauksessa Japanissa, eikä ollut mukana oikeuden istunnossa. 

Australialainen Kyrgios kirjoitti viime helmikuussa sosiaalisessa mediassa, että hän paini masennuksen ja päihteiden väärinkäytön kanssa alkuvuodesta 2019, mutta on sittemmin saanut elämäänsä raiteilleen. 

Kyrgios on tullut tunnetuksi kiistattomien pelitaitojensa lisäksi pahennusta herättäneistä tempauksistaan ja kommenteistaan kentällä.

Hän pelasi viime kesänä uransa ensimmäisessä Grand Slam -finaalissa Wimbledonissa, mutta taipui Novak Djokovicille

Viime kuussa pelatussa US Openissa Kyrgios putosi puolivälierissä, minkä jälkeen hän menetti malttinsa. Ottelun jälkeinen riehuminen toi hänelle tuntuvat sakot

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja